Journalsludder mv.

Selv med Sundhedsplatformen

Rikke fra akutmodtagelsen i Glostrup bestilte forsøgsvist blodprøver hos Hvidovre til i dag, så vi kan kan se S-Lithium og tale om det på torsdag, hvor jeg har en tid i Glostrup. Da jeg kom ned på Hvidovre Hospital (HH), blandt psykiatribrugere kaldet “Store Hvidovre”, for ikke at forveksle det med Psykiatrisk Center Hvidovre, kendte de ikke til en bestilling, men anbefalede mig at ringe til Glostrup. HH kunne kun hjælpe med hovednummeret. Så jeg ringede til dette for at få fat i psykiatrien, der så kunne give mig nummeret til akutmodtagelsen. Altså skulle jeg ringe op endnu en gang. Jeg fik en sygeplejerske, der ikke kunne bestille blodprøver. Så hun anbefalede mig at gå hjem at skrive Kasper (overlægen) en mail, og det gjorde jeg så…  Han svarede hurtigt, beklagede, og lovede at de ville bestille prøverne til på onsdag, når vi jo skal mødes torsdag; vi skal jo gerne have noget at tale om.

Det er jo ikke hans skyld, så egentlig behøver han jo ikke beklage, da Rikke allerede ved bestillingen var usikker på, om de kunne bestille til Store Hvidovre. Jøsses! Med alle vore dages elektroniske muligheder – inklusive Sundhedsplatforrmen – burde det da være muligt for en afdeling at bestille på et andet hospital! Jeg har oplevet det før:

Distriktspsykiatrien bestiller S-Lithiumprøver, men HH kender intet til det… På en eller anden måde er bestillingen ikke gået igennem. Så må jeg jo gå hjem igen. Der er det med Litium, at de skal tages efter 12 timer, og der er kun en udsvingsmargin på n halv time i begge ender; ellers kan prøverne ikke bruges til noget.

Jeg synes, det er mærkeligt!

Journalsludder

Jeg følger med på sundhed.dk, så jeg ved lidt om, hvad der foregår i systemet. I dette afsnit fremdrager jeg passager, der er direkte vrøvl – altså passager, den næste læge vil læse og tro er rigtige. Kommer jeg en anden gang (og det gør jeg jo nok) vil det være bøvlet at forklare, hvad det er rigtigt og forkert. Vedkommende vil sikkert tro det skrevne ord, er bedre end mine hvad enten jeg kommer med en depression eller end en mani.  Og jeg synes ikke det er småting jeg påpeger som værende forkerte.

  1. Jeg beder om at få rettet, at der ikke var tidligere suicidalforsøg. Det skrives så til “Det er ikke rigtigt, at hun ikke tidl. har haft suicidalforsøg. Dette havde hun d. 3/1-16 hvor hun tog en overdosis af sovepiller, ca 30stk. “. Nej det var den 3/1 2006. Altså retter de det forkerte til end noget andet fejlagtigt, nemlig ti år forkert.
  2. Det der kom til at stå: “Der er noteret, at hun har frygt for at dø. Dette er ikke rigtigt! Og dernæst blev hun aldrig spurgt om dette.”
  3. “Der er i notatet i går skrevet, at hun skal opstartet magnesiUM – hun pointerer, at hun skal opstarte i magnesiA.”
  4. Selvmordsrisikovurdering:
    1. Undersøge for selvmordsadfærd
    Tidligere forsøgt selvmord?: Nej (09-07-18 11:35)Vrøvl jfr. ovenstående
  5. “Har patienten frygt for at dø (lidelse/smerte)?: Ja (09-07-18 11:35).” Sludder det har vi slet ikke drøftet en underlæggelse med mani. Derudover har jeg ikke denne frygt.
  6. Ved indlæggelsen: “Patienten vurderes psykotisk. SR1. ” Jeg ved ganske godt, hvornår jeg er psykotisk, og det mener jeg altså ikke, jeg var denne gang. Det, der kan tale for det, der, at jeg gik nede i Kvickly og følte, at jeg svævede. Men alligevel mener jeg ikke, jeg var psykotisk. Men det er selvfølgelig et lægeligt skøn. Men jeg vidste ganske udmærket, at det ikke var rigtigt, at jeg svævede. Havde jeg ment, at jeg virkelig svævede, var der en ganske anden sag.

Så kom min slowjuicer, som jeg har ønsket mig så længe

Den var tung at bære hjem, men endelig kom min slowjuicer. Man skal nærmest være ingeniør for at samle den, men det lykkedes med et par YouTube-videoer. Man skal placere sneglen helt præcist, og når det først er gjort, så kan dimsen ovenpå placeres helt korrekt. Det tog mig lang tid at finde uf af.

Åh hvor jeg glæder sig til at lave noget saft. Jeg vil prøve Aarstidernes juicekasse. En slowjuicer kan udnytte varerne fuldt ud. Fx skal man ikke skrælle kiwier, de bliver  bare kværnet. Et æble bliver også bare kværnet. Der er ikke meget, der ikke bare kværnes. Fra mine venner på Bornholm, ved jeg, at den slet ikke er så  bøvlet at gøre ren, som mange taler om.

Åh hvor jeg glæder mig!