Jeg scorer enormt højt på ‘Systemizer’

Jeg scorer enormt højt på 'Systemizer'

Om de tilbagevendende opgaver

Jeg scorer enormt højt på ‘Systemizer’

I flere år kaldte jeg mig selv for »Strukturfascist«, men det er for negativt. Jeg behøver ikke nedgøre mig selv, når det at være systematisk i virkeligheden er en #Superkraft. Læs evt. artiklen En klassisk Systemizer-profil får 70+ point. Jeg scorer altid ca. 140, hvilket vil sige ca. det dobbelte af det nødvendige.

Selvom jeg ikke længere er på arbejdsmarkedet, har jeg en del opgaver, der vender tilbage dagligt, ugentligt eller månedligt. Nogle er bittesmå og bare en reminder til mig selv, andre er større.

Jeg styrer dem ved hjælp af opgaveruden i mit mailprogram, som er »Thunderbird«. Dagens opgaver er eksempelvis dem på billedet herunder:

Jeg scorer enormt højt på 'Systemizer'

Forklaring til billedet

Den med streg over er løst. Den røde er jeg er bagud med, for det burde have været i går den 2. september og den grønne har høj prioritet. De sorte har ingen særlig prioritering.

Det tager ingen tid at løse opgaverne, efterhånden som de dukker op i »Thunderbird«, men hvis jeg ikke løste dem dagligt, ugentligt eller månedligt, ville det være fuldkommen uoverskueligt. Nogle dage tager det to minutter, andre dage er lidt mere krævende. Det gælder fx onsdagene, hvor der er en del opgaver for GladTeknik. I dag har jeg fx skærpet og læst korrektur på det blogindlæg, Martin Dyrhøj har skrevet »Hvilken MacBook skal jeg vælge?«.

Men selv onsdage er overstået på ca. 30 minutter.

Efterhånden som jeg løser opgaverne, sætter jeg lige det lille flueben, så jeg hele tiden ved, hvor langt jeg er kommet, og hvad der resterer. Jeg starter alle mine dage med at løse de tilbagevendende opgaver. Derefter har jeg fri.

Scorer du også højt på Systemizer-testen?

En klassisk Sistemizer får over 70 point

Du kan læse detaljerne fra mine resultater her.

Selve testen har du her.

Nogle af jer, der kender mig, vil sidde og grine lidt af »Opmærksomhed – detalje 8 af 8«. Detaljefokus er noget af det, jeg har meget glæde af, når jeg læser korrektur på GladTekniks sider, for jeg fanger det meste.

Fra en tidligere enquete ved jeg, at ca. 25 pct. af mine læsere befinder sig på autismespektret, så jeg har lyst til at spørge, om du kender det med at score højt på Systemizer-testen? Hvis du har lyst, må du også gerne fortælle, hvad det betyder for dig, og hvordan det udmønter sig i praksis. Du kan fortælle i kommentarfeltet, hvilket er det bedste, for så kan andre også se det, men foretrækker du det, kan du bare sende mig en e-mail. Jeg svarer under normale omstændigheder ret hurtigt. Min mailadresse er: post@stegemueller.dk.

Co working hos Webwoman

Jeg har deltaget i WebWomans gratis »Co working«. Co working betyder ikke samarbejde men arbejde samtidigt. Det var både trygt og sjovt, hvilket er meget vigtigt for mig, også selvom jeg skulle vænne mig til, at de øvrige deltagere er professionelle med mange beskrivende ord på det, jeg synes, jeg bare gør. De skal måske sælge noget, de skal gøre kundeopgaver færdige osv. Selv skriver jeg jo bare fordi, det er en af mine metoder til at holde de sociale forbindelseskanaler åbne – og fordi jeg til tider har lyst at påvirke med en skarp holdning. Og det virker egl. ret godt.

For mig betød det at deltage:

  • Jeg arbejdede fokuseret og slukkede for mailboksen
  • Der var ingen overspringshandlinger
  • Jeg nåede både denne artikel og korrekturen på GladTekniks nyeste blogindlæg
  • Jeg hørte om de udfordringer andre kan sidde med i en skriveproces.
  • Jeg må vist se på min LinkedIn-profil, der har ligget død i årevis.

Har du kommentarer til artiklen?

Så er jeg glad for at modtage dem i relation til artiklen, dvs. i artiklens kommentarfelt herunder, ikke på Facebook og ikke via Messenger. Jeg svarer dig også relation til artiklen, ikke på Facebook og ikke via Messenger. Det skyldes, at kommentarer og artiklen jo ellers dekobles, og så er din kommentar ikke noget værd i fremtiden. Det er ærgerligt for os begge.

Hvis du ikke tidligere har kommenteret en af mine artikler her på siden, skal din kommentar først godkendes (spamhensyn). Min responstid er under normale omstændigheder meget kort. Herefter vil du stryge lige igennem.

0 Svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i debatten?

Du er mere end velkommen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *