, ,

Jeg har fået arbejde

Jeg skal starte i Moderniseringsstyrelsen den 1. oktober

Jeg har fået besked fra Moderniseringsstyrelsen om, at jeg skal starte i et løntilskudsjob der den 1. oktober. Så lykkedes det endelig at komme i arbejde, og det er jeg rigtig, rigtig glad for. Tak fordi I krydsede arme og ben. Ramsdal (anden aktør) har altså lavet noget for pengene ved at rekvirere dette job for mig. Teknisk set vil jeg stadig være arbejdsløs, dvs. jeg skal stadig søge de krævede to jobs pr. uge mv., men det giver mig noget at skrive på CVet for 2012 og 2013 og så er jeg ikke mindst i gang, og det har jeg meget brug for at komme. Så jeg er meget, meget glad for jobbet.

Jeg har vidst besked om jobbet nogle dage nu og grunden til, at jeg ikke straks er fløjet i tasterne her på bloggen er, at jeg har været så bange. Angsten for jobbet har helt overskygget glæden ved at have fået det. Jeg har været bange for ikke at kunne fylde stillingen godt nok ud, og jeg har været bange for, at mine nye kolleger ikke tager ordentligt imod mig. Jeg kan finde tusindvis af ting at være bange for. Helt grundlæggende har jeg det sådan, at jeg ikke er god nok, og i hvert fald kan jeg aldrig leve op til mine egne krav til mig selv, så jeg kan få myriader af tanker om, hvordan jobbet kunne udvikle sig til det rene skrækscenario.

Det krævede en tur hos min rigtig gode terapeut i Lænken at få lagt angsten i de rette dimensioner. Jeg skal tænke på, at Moderniseringsstyrelsen jo godt ved, at jeg har været ledig i længere tid, og at de godt ved, at det er syv år siden, jeg sidst har arbejdet med økonomistyring, og at de godt ved, at jeg ikke har en regnskabsbaggrund, og at jeg ikke har ‘oversolgt’ mig selv for at få stillingen. Det har været nogle helt ærlige samtaler jeg har været til. Det vigtigste jeg kan gøre på den første dag er at få afstemt forventningerne til mig, og fx at finde ud af, hvor meget de forventer, at jeg arbejder. Jeg er nemlig også bange for at få stress igen – og det vil jeg meget nødig.

Nu synes jeg, at jeg fået angsten skåret ud i småstykker og den er blevet væsentligt reduceret. Nu kan jeg begynde at glæde mig. Og en helt super positiv ting er, at jeg ikke på noget tidspunkt har tænkt på at en drink kunne hjælpe på angsten. Som min terapeut sagde til mig, er det ellers højrisikosituationer jeg har været ude i. Angst er godt at drikke på, men tanken har ikke så meget som strejfet mig. Jeg har nu været ædru i 3 måneder og 4 dage, og alkohol som problemløser rykker længere og længere væk fra mig. Men jeg tænker stadig, at jeg er ædru en dag ad gangen.

En anden højrisikosituation er, at jeg har mistet min sponsor, som er en alkoholiker, der har gået vejen med AAs tolv trin før en selv. Det gik op for mig, at jeg ikke var tilstrækkeligt moden til at lave trinarbejde på min sponsors måde, og derfor måtte vores veje skilles. Jeg har også været rigtig bange for pludselig at miste den tryghed, der var i at skulle ringe hver dag, og i hver dag at forholde sig til hvordan jeg egentlig har det. Pludselig føltes det som om, jeg stod alene med det hele. Men jeg havde glemt at jeg har min gode terapeut.

37 Svar
 1. Ellen
  Ellen siger:

  Way too late med min lykønskning, og nu har du allerede haft din første arbejdsdag, som selvfølgelig er gået fint og godt og på ingen måde har efterladt dig med en utilstrækkelighedsfølelse.
  Du skal nok få vist dem hvad du kan – du skal bare tage det roligt med at få lært de nye ting, der selvfølgelig altid vil være der, uanset hvad.
  Rigtig god arbejdslyst og endnu en gang tillykke!
  🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Ellen

   Tusind tak for lykønskningen. Jeg har haft en fin første arbejdsdag, og alle kollegerne virker utroligt søde, og det gør chefen også. Jeg sidder på ingen måde utilstrækkeligt tilbage. Indtil videre har jeg fået en masse ting at læse, og det er en god måde at komme ind i alt det nye på.

   Ja, du har ret i, at jeg nok skal få vist dem hvad jeg kan, når jeg lige kommer op i gear igen. Jeg kan godt mærke, at jeg er blevet rigtig langsom, men det er man jo også, bare man fx har haft ferie, og jeg har trods alt gået ledig i 1 år, så der er langt til topniveauet – men det skal nok komme.

   Jeg ser frem til dagen i morgen.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Mia

   Tak skal du have. Ja det er dejligt efter at have gået ledig i ni måneder endelig at komme i arbejde igen. Jeg glæder mig allerede til at blive en del af samfundet igen i morgen. Det bliver simpelthen dejligt at have noget at stå op til hver dag.

 2. overleveren
  overleveren siger:

  Sådan.
  Hvor var det en god nyhed, at du kan gå i gang med noget igen. Jeg tror ikke du skal føle stress på forhånd over om du er god nok, ved nok og alt det der. Det er jo netop et løntilskudsjob, som gør at arbejdsgiveren og chefen ikke nødvendigvis kan forvente at du bare glider ind i jobbet og dets krav fra dag 1. Tag det roligt, og vid at du vil overraske dem positivt med tiden. Hvis du tager det roligt fra start, vel at mærke.

  Jeg er helt sikker på at du nok skal klare det, også uden sponsor og især uden alkohol.

  Det er en smaddergod nyhed du serverer her, og som jeg desværre først har opdaget i dag.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Overleveren

   Ja er det ikke bare fedt 😎

   Det er rigtigt at jeg skal huske mig selv på, at det er et løntilskudsjob, og der derfor ikke forventes lige så meget som af alm. medarbejdere fra dag 1; det har jeg en tendens til at glemme. Det vigtigste på mandag bliver at tage det roligt.

   Fraværet af alkohol betyder rigtig meget.

   Jeg havde da også undret mig over, at jeg ikke havde fået en kommentar fra netop dig 🙂

 3. Pia
  Pia siger:

  Et kæmpe stort tillykke. Hvor er jeg glad på dine vegne. 🙂
  Selvfølgelig kan du opfylde deres krav, ellers havde de ikke ansat dig. Der har været flere samtaler imellem de forskellige instanser, inden man har besluttet at du kan bestride netop det job. Du er god nok, så tro du bare på dig selv.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Tusind tak 😎 Jeg er også glad, og jeg begynder mere og mere at tror på, at jeg kan klare det. Du har selvfølgelig snakket sammen internt, det havde jeg slet ikke tænkt på. Jeg lover at tro på mig selv 🙂

 4. Susanne
  Susanne siger:

  Tillykke med jobbet. Det er da en sejr i sig selv. At se angsten i øjnene og forholde sig til den er også en sejr. Og at lade glasset stå er endnu en sejr. Du er en sej kvinde 🙂
  Jeg krydser fingre for, at du falder rigtig god til, og at din angst måtte vise sig at være ubegrundet. Rigtig god weekend til dig.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Susanne

   Tak skal du have – jeg synes også selv at jeg har sejret ved at få jobbet. Nu skal jeg bare stille og roligt i gang med at se på, hvad det hele er for noget. Du har ret i, at det også er en sejr, at se angsten i øjnene. Det glæder mig, at du synes jeg er sej 😎

   Også rigtig god weekend til dig, når du når så langt.

 5. Inge
  Inge siger:

  Hvor er det dog dejlig læsning.. Stort tillykke med det nye job, det gør mig så glad på dine vegne. Din manglende lyst til en drink er super positivt.. Al mulig held og lykke med det hele.. 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Inge

   Tusind tak skal du have; der manglede også lidt positivt på min blog. Jeg er meget meget lykkelig over ikke at have lyst til en drink.

 6. Rejen
  Rejen siger:

  Også et kæmpestort tillykke herfra med jobbet..Mon ikke mange af os stiller for store krav til os selv, fordi vi forestiller os at andre forventer en hel masse mere end de egentlig gør. Jeg tror at det er en meget normal reaktion, især når det er en del år siden du har arbejdet med det du skal til. De ved jo godt hvad de har sagt ja til, du har jo ikke “oversolgt” dig selv..Held og lykke med jobbet og ædrueligheden, det er også rigtigt flot gået..;-D

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Rejen

   Tusind tak skal du have! Jo det er helt rigtigt, at man ofte forestiller sig, at andre forventer meget mere end de gør. Det glæder mig, at du tror, det er en normal reaktion. Det bliver nyt for mig at arbejde med økonomistyring set fra Moderniseringsstyrelsens side; jeg har jo altid været ude i institutionerne og egl. haft Moderniseringsstyrelsen som modspiller. Nu kommer jeg til at sidde der, hvor reglerne dannes og det (også) nyt. Jeg glæder mig meget til at den første dag er overstået, så jeg ved noget om, hvad det er jeg kommer til at beskæftige mig med, og hvordan kollegerne er.

 7. Den stille pige
  Den stille pige siger:

  Også et stort tillykke med jobbet her fra mig.

  Håber, at du bliver glad for at være der, og at du får nogle rare kolleger.

  Angsten for ikke at slå til er jo meget mange af os kender til i perioder, men jeg er sikker på, at du nok skal klare dine nye opgaver – uden at gå ned med stress.

  Held og lykke 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Den stille pige

   Tak skal du have!

   Jeg håber rigtig meget, at jeg bliver glad for at være der, og at kollegerne er rare. Det kan tilsammen bære rigtig meget igennem.

   Jeg er altid bange for ikke at slå til, det er som om det er et livsvilkår for mig. Jeg prøver at tackle det, så godt jeg kan og jeg er virkelig glad for den hjælp jeg får i Lænken. Jeg vil gøre rigtig meget for ikke at gå ned med stress.

 8. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Rasmine

  Tusind tak gange tre! Det vigtigste er vist, at jeg har fået angsten under kontrol, for den er så dræbende, og så er den lige til at drikke på, og det skal jeg bare ikke!

 9. Fruen i Midten
  Fruen i Midten siger:

  Ih altså åh, hver er jeg glad på dine vegne. Kæmpestort tillykke!!! Det er så godt, at du kommer i gang igen. 1. oktober, det er jo lige om et øjeblik. Men det er vist meget godt, så du ikke får for meget tid til at spekulere over tingene. For åh, hvor er det uretfærdigt, at du nu skal plages med tanker om utilstrækkelighed. Selvfølgelig kan du udfylde stillingen. Og sikkert meget mere end det. Godt, du fik snakket med din terapeut. Håber, det bliver godt vejr i weekenden, så du kan komme ud og cykle, brænde noget energi af og blive så naturligt træt, at du glemmer at gå rundt i små nervøse cirkler. Pøj pøj, vil tænke på dig på mandag 😀

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Fruen i Midten

   Tusind tak! Jeg glæder mig til at komme i gang igen og til at have noget at stå op til hver morgen. Du har ret i, at jeg ikke skal have for meget tid til at gå og spekulere over det, for så løber det bare sur inde i min hjerne og jeg kan gejle hvad som helst ud af det.

   Jeg var bare så glad for at snakke med min terapeut i Lænken i dag, og jeg må sige, at jeg får tiltagende mere respekt for hende. Hun er virkelig super god for mig. Engang troede jeg,at Lænken bare var et sted de udleverede Antabus til folk, men nu kan jeg se, at det også er meget mere.

   Jeg har masser at gøre i kirken i weekenden, så der bliver slet ikke tid til og gå rund og være nervøs – og det er vist meget godt 🙂

 10. Susanne B. Fuglsang
  Susanne B. Fuglsang siger:

  Kære Hanne.

  Stort tillykke med dit nye job 😉

  Lad nu være med at bekymre dig på forhånd, de første dage skal du selvfølgelig lige finde ud af hvordan tingene foregår og hvordan jargonen er dér, men naturligvis magter du opgaven. Ellers havde de jo ikke ansat dig…

  Husk på der kun er een af dig og du er noget særligt. Din nye arbejdsgiver er heldig at du vil arbejde dér 🙂

  Mange tanker og hilsner
  Susanne.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   Kære Susanne

   Tusind tak for din kommentar, den er jeg rigtig glad for.

   Jeg er rigtig glad for mit nye job, og vil gøre alt for ikke at lade bekymringerne tage overhånd. Jeg er et menneske, der stille meget høje krav til mig selv, og det skal jeg prøve at lade være med, men det er lettere sagt end gjort. Du har ret i, at de første dage skal jeg lige stikke fingren i jorden og prøve at finde ud af, hvordan jargonen er mv. Du har også ret i, at det er deres problem, hvis de har ansat den forkerte medarbejder. Jeg ved med mig selv, at jeg ikke har været uærlig omkring, hvad jeg kan, og at jeg har været længe væk fra økonomistyring – de har således på ingen måde ‘købt katten i sækken’.

 11. Gitte
  Gitte siger:

  Stort TILLYKKE HANNE – forstår du “lige skal synke situationen” men hvor er jeg glad på dine vegne 😉 Og der vil være en portion “gamle” kollegaer – som du kan nikke genkendende til, når du møder dem på gangen 😉 Ærgeligt vi ikke igen kunne mødes “derinde”…. Held & Lykke Hanne

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Gitte

   Nej hvor dejligt at høre fra dig – du er så hjerteligt velkommen på min blog. Tak fordi du glæder mig sammen med mig 🙂 Ja jeg er sikker på at jeg kommer til at sige hej til mange gamle kollegaer, når jeg møder dem, og det glæder jeg mig rigtig meget til. Det bliver på mange måder som at komme hjem, samtidig med at det hele vil være nyt. Jeg håber, du kigger fordi bloggen en anden gang.

 12. Merete
  Merete siger:

  Hanne, hvor er det dejligt at du skal i job her den 1. oktober. Jeg er bare så glad på dine vegne. Det er vigtigt at du er dig selv den første dag og du giver udtryk for dine forventninger til jobbet.

  Jeg krydser også finger for at du klarer dig igennem, det problem med alkohol. Kan man ikke for en anden “vejviser”? Jeg kender slet ikke noget til programmet så det kan være at det er et dumt spørgsmål.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Merete

   Jeg er også meget glad for, at jeg skal i arbejde fra den 1. oktober; jeg trænger virkelig til noget at rive i. Tak fordi du glæder dig sammen med mig. Jeg vil gøre alt for at være mig selv den 1. dag, og for at finde ud af, hvilke forventninger de har til mig. Jeg har ikke rigtig selv nogle forventninger til jobbet – jeg tager det som det kommer.

   Jeg føler mig overbevist om, at jeg nok skal klare den i forhold ti alkohol; nu har jeg jo netop været i højrisikosituationer uden at mærke drikketrang. Jeg kan godt finde en anden vejviser, som er det vi i AA kalder en sponsor. Jeg går bare lige og mærker efter, om det er den rigtige vej for mig. Hvis jeg ikke er interesseret i at lave trin, så giver det ikke mening at finde en anden sponsor. Men det skal jeg alt sammen have mærket efter.

 13. Kong Mor
  Kong Mor siger:

  Kære Hanne,
  Allerførst TILLYKKE! Du har fået det job fordi de mener at du sagtens kan klare det.
  Men husk på at jobtilskudsjob er et job hvor man gerne må bruge lidt længere tid til at lære, det bliver ikke forlangt at du kan det hele når du starter – du har netop TID med dit løntilskud til at tage den med ro og lære stille og roligt!!

  Og med hensyn til din ædruelighed, så er jeg også sikker på at du nok skal klare det. Med eller uden sponsor. Det at du ikke har haft lyst til en drink i denne stressede situation er jo stort!!

  Men IHH hvor er det flot at du fik det! Du kan tro jeg har tænkt på dig og krydset fingre!

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   Kære Kong Mor

   Tusind tak for din kommentar, den er jeg rigtig glad for. Jeg ville ønske, at jeg ikke stillede så store krav til mig selv. For du har ret i, at med et job i løntilskud skal man ikke kunne alting fra dag 1, men det er det jeg tror inden i mig. Jeg har netop tiden til at komme ind i de nye opgaver, og der vil også være forståelse for, at jeg har været langt nede i gear og først kan yde 100 pct. efter et stykke tid. Hvis der ikke er den forståelse, skulle de ikke tage ikke tage folk i løntilskud. Jeg håber, at der er planlagt et introduktionsforløb for mig, således at jeg kan komme stille og roligt ind i opgaverne.

   Ja det er virkelig dejligt at jeg ikke har haft lyst til en drink – jeg synes, jeg er på rette vej med hensyn til min ædruelighed. Jeg tager en dag ad gangen, og hver morgen siger jeg til mit eget spejlbillede, at uanset hvad der sker i dag vil jeg gå ædru i seng. Så kan det aldrig gå helt galt.

   Hvor er jeg glad for at du har krydset fingre. Jeg er sikker på, at det hjalp. Nu skal vi bare have fundet et job til dig også… Hvor længe har du været ledig?

 14. Eric
  Eric siger:

  Hvor fedt! – Som vi siger trods fedtafgift 🙂

  Hvem kender ikke til den nagende bekymring, som især om natten, hvor man er særligt sårbar, kan holde en vågen med spekulationer, der i dagslys fordamper som tågen, når solen får magt.

  Du klarer det sagtens og til overflod i forhold til det forventede. Hjerteligt tillykke!

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Ja det er nemlig bare superfedt 🙂

   Det er rigtigt at mine bekymringer især nager om natten – godt set. Jeg takker, fordi du tror på mig; jeg håber virkelig at leve op til kravene, og det er da også og natten de føles ekstra store. Måske skal jeg prøve at tage det hele som det kommer; det er bare lettere sagt end gjort.

 15. Donald
  Donald siger:

  Det var gribende at læse. Jeg håber du virkelig kan komme videre, og jeg kender selv kun alt for godt de ting, der kan føre til at man føler sig utilstrækkelig. Mærkeligt nok er et job, som jeg gerne ville have haft for en del år siden, et af den slags hvor jeg føler mig overkvalificeret, men ikke desto mindre på nogle enkelte måske var uerfaren. Jeg fik et andet job, som jeg havde det godt med, må jeg lige understrege – det gælder om at se mulighederne, når de åbner sig.

  Er ikke helt med på hvad 12 trin i AA er; men somme tider får jeg en fornemmelse af, at vores forfædre rundt omkring havde masser af viden, som bare aldrig er skrevet ned og anbefalet bredt – både om det ene og det andet. Viden, som p.g.a. religion og måske folks stædige modarbejdelse af alt fremmed, angst for det fremmede, ikke har kunnet gøre den nytte, som det burde gøre.

  Så mon ikke du kan få glæde af 12 trin ved at finde ud af deres historie, AA’s filosofi og historie?

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Donald

   Tak for din kommentar og velkommen til min blog.

   Det er lige præcis følelsen af utilstrækkelighed, der medfører angsten. Jeg vil så gerne vise overfor mig selv og andre, at jeg kan klare dette her job rigtig godt, og det gør, at jeg kommer til at tage alle bekymringerne på forhånd. Det var godt at få det snakket igennem hos min terapeut. Jeg får tiltagende stor respekt for Lænken, og tænker, at de gør deres job rigtig godt.

   Jeg tror, at der er rigtig meget viden omkring tolvtrinsprogrammet jeg med stor fordel kunne tilegne mig, og der er ikke tvivl om, at jeg skal læse mere i det vi kalder Store bog. De første 166 sider handler om, hvordan man bliver ædru og (ikke mindst) bevarer sin ædruelighed. De resterende mange sider i bogen er beretninger fra andre alkoholikere, om hvordan det var, hvad der skete dem og hvordan det er nu. Jeg er ikke tvivl om, at AA har hjulpet millioner af mennesker verden over, og hvorfor skulle de ikke også kunne hjælpe mig. Jeg tror på, at AA er et stærkt program, og at hvis jeg bevarer deres rettesnore, vil jeg også kunne bevare min ædruelighed.

   • Donald
    Donald siger:

    Tak for denne velkomst 🙂
    Det indlæg får mig til at tænke på, hvordan jeg ofte har forestillet mig at være et barn i en akademisk familie, en lægesøn eller barn i en familie med en jurist som Carl Madsen (kender du ham?) eller Alf Ross (har du læst bøger af ham?) Jeg tror ikke jeg har nogen bøger tilbage, men jeg flirtede en overgang med jurastudiet og tænkte, at det var spændende fordi det tager fat i de store spørgsmål, som holder et samfund sammen, men i min familie blev det til at “en sagfører er en, der gør hvidt til sort og omvendt”. – Ikke særligt befordrende. Så er det måske ikke så mærkeligt, at jeg valgte at gå videre på det område, hvor jeg følte mig kompetent, og iøvrigt havde mødt en del bekræftelser henad vejen. Men den følelse jeg fik, når jeg blev sat overfor nogle opgaver, som var irrelevante, studieopgaver eller musikalske øvelser, der ikke lå på det niveau, jeg havde brug for, det var ødelæggende. Jeg besluttede, at jeg måtte komme igennem studierne med så lidt undervisning som muligt, fordi jeg følte at undervisningen hele tiden betvivlede mine evner, det var ligesom om jeg skulle bevise noget hver gang. Det kunne jeg ikke, det ville jeg ikke, og jeg kunne ikke helt forstå hvorfor og slet ikke “håndtere det” på en praktisk måde. Kort fortalt mødte jeg mange år senere en universitetslærerinde, som sagde at jeg “havde da været forfærdelig irriterende” eller sagde hun umulig, oprørsk – jeg husker det ikke. Hun var, vidste jeg, én af dem, der havde sagt ved en sangexamen, at ham dér gjorde da alting forkert. Axel Schiøtz, som var censor, sagde “Næ hør nu, det er den bedste vi har hørt i dag!” og gav mig UG – nu var det jo en examen, der enten var bestået eller ikke-bestået, og jeg fik først historien fortalt senere af min sanglærer, som havde overværet voteringen.

    Men jeg endte med (25 år senere) at undervise i IT for en af mine tidligere musik-elever, som havde været meget glad for min undervisning mange år tidligere. Alle disse erindringer og mere til spøger konstant i baghovedet, jeg kan selvfølgelig lægge dem væk, men de “råber” på at blive skrevet ned, og jeg har været længe om at komme igang. Men nu er jeg igang og fortsætter. 🙂

    • Donald
     Donald siger:

     Jeg burde tilføje, at jeg har lagt mærke til din weblog om Linux eller Ubuntu distribution af Linux, dog uden at læse nærmere. Med det i tankerne tør jeg godt sige, at det vigtigste ved et job af den slags, jeg kender til (IT systemadministration) er at kunne sætte sig ind i tingene og forstå, hvad folk siger, “oversætte” og forklare, hvad det er. M.a.o. man kan ikke – vil aldrig kunne – det hele på én gang, men må slå fast at det handler om at sætte sig ind i detaillerne og få et nuanceret syn på løsningsmodellerne, kunne forklare fordele og ulemper, og slå hårdt ned på dem, der siger “det skal bare fungere” – det er der nemlig aldrig noget der “bare” gør. Det handler om at have relevante exempler på rede hånd.

     Jeg kan huske engang en kollega sagde “Nå nu har du noget på ham!” (en kritisk chef) og det havde jeg aldrig tænkt – jeg arbejdede ikke på den måde. Men det kan man blive nødt til 🙂

 16. Gert Larsen
  Gert Larsen siger:

  Kære Hanne

  Tillykke – så lykkedes det endelig.

  Det er helt naturligt du er angst efter så lang tids venten. Det i sig selv gør, at du nok skal slå til. Jeg var mere bekymret hvis du var ligegyldig.

  Og endelig: Hvis du bare performer 25% af din fulde styrke, så bliver de mere end tilfredse.

  Gert.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   Kære Gert

   Tusind tak skal du have.

   Jeg er rigtig glad for det du skriver om min fulde styrke; det er så dejligt at have dig, der altid tror på mig. Nej selvfølgelig er jeg ikke ligeglad. Jeg vil gøre alt for at slå til i dette job, for mit håb er selvfølgelig, at de beslutter sig for at ansætte mig på normale vilkår, når løntilskudsperioden er overstået. Med ansættelsesstop og fyringsrunder er chancen selvfølgelig nok ikke så stor, men det skal forsøges.

 17. Jørgen
  Jørgen siger:

  Hurra og tillykke. Dejligt at du har fået styr på myriaderne. Jeg aner mellem linjerne, at du er en af dem der med fordel bør arbejde lige en smule mindre end muligt. Er det rigtigt? Det lyder nemlig ikke som om det er godt at arbejde en smule mere end du kan.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Tak skal du have. Ja jeg synes, der er kommet styr på myriaderne og på mit tankemylder. Du har fuldstændig ret i, at en af mine store udfordringer er, at jeg ikke skal arbejde alt det, jeg kan, for jeg har en enorm arbejdskapacitet. Det er et problem, jeg har kæmpet med igennem rigtig mange år.

Der er lukket for kommentarer.