Jeg glæder mig

Jeg glæder mig som et barn til en måned på Telendos. Arbejdsdagene kan kun gå for langsomt. Herunder har I en vejrudsigt for weekenden, og det ser jo godt ud. Det er slet ikke sådan, at jeg bare skal ligge på stranden, men bare det at kunne være ude døgnet rundt og det bare skulle medbringe en trøje til de kølige aftener. Det bliver herligt.

Det er gået op for mig, at jeg rent faktisk har haft ni måneder med konstant stress, først seks måneder i statsregnskabskontoret og dernæst tre måneder i RejsUd. Begge steder har jeg skullet ‘være på’; jeg har skullet være åben og udadvendt og modtagelig for alt, der rørte sig omkring mig. Der har ikke været tid til bare at arbejde og at sidde og ‘skunke’ bag pc’en, hvilket jeg ellers holder meget af. Det er ren afslapning bare at kunne arbejde, men den situation opstår ikke rigtig,  så længe man er ny og stadig har behov for at spørge i alle sagerne.

 

29 Svar
 1. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Inge

  Ja ikke! Tusind tak skal du have. Jeg skal nok ‘underholde’ dernede fra.

 2. Inge
  Inge siger:

  Jeg kan knagme godt forstå du trænger til ferie.. Du må have en rigtig god af slagsen, og jeg glæder mig til at følge dine oplevelser. 🙂

 3. Ellen
  Ellen siger:

  Rigtig god ferie. Du vil da kende hvert en busk på den ø, inden du vender næsen hjemad igen 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Ellen

   Tak skal du have. Ja du har ret i, at jeg vil kende hver en busk inden jeg kommer hjem igen. Jeg håber at komme til at tage nogle gode billeder (af buskene) 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Tak skal du have.
   Nej ikke endnu, denne arbejdsuge skal lige afsluttes først.

 4. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Fruen i Midten

  Jeg vil håbe, at jeg kan få internettet til at fungere dernede og jeg tager en pc med netop for at kunne skrive dernede fra.

 5. Eric
  Eric siger:

  Der kommer et tidspunkt, hvor man trænger så usigeligt, og når så …:-) 🙂 🙂

 6. Susanne
  Susanne siger:

  Rigtig god ferie til dig. Det er da velfortjent efter jobstart og alt dette, der følger med sådan et projekt. Jeg glæder mig til at høre om dine oplevelser.

 7. Jørgen
  Jørgen siger:

  Kan være du er taget på ferie – under alle omstændigheder ønskes du en god en af slagsen og da jeg kan se i forrige indlæg , at du har rigeligt at tage dig til – i et mere adstadigt tempo end arbejdstempoet – kan det ikke andet end blive en god oplevelse. Jeg kan ikke huske om der også var et punkt, der hedder “sidde og glo ud på verden på min balkon”, men ellers kan det anbefales.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Nej jeg er ikke taget af sted endnu, det er først af sted endnu, det bliver først på fredag kl. 04.00. Jeg glæder mig meget og vil klart også sidde på min balkon og glo ude og sidde ud på verden.

 8. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Overleveren

  Jeg skal af sted allerede på fredag kl. 04, det er frygtelig tidligt, så jeg lader være med at gå i seng. Så kan jeg jo pakke om natten 🙂

 9. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Rasmine

  Tak skal du have. Ja jeg ved jo godt, at du ikke er så meget til de høje temperaturer, jeg synes, det er skønt med varme. Jep, det bliver en lang uge 🙂

 10. overleveren
  overleveren siger:

  Ohh jeg kan altså godt forstå at din længsel efter ferie og at komme væk lige nu fylder en del. Og den der vejrudsigt gør da bestemt ikke længslen mindre – selvom de danske temperaturer lige nu jo nærmest er fuld sommer.

  Håber ikke at der er for lang tid til du skal afsted…

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Rejen

   Ja jeg trænger virkelig til ferie, og jeg kan slet ikke vente. Jeg tror aldrig, jeg har glædet mig så meget til en ferie.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Jeg tager allerede af sted på fredag frygtelig tidligt om morgnen.

 11. Kirsten b r
  Kirsten b r siger:

  Kære Hanne

  Hvor bliver det godt for dig at komme af sted og bare være. Jeg håber du kommer styrket hjem igen.

  Jeg er ikke til varme så jeg er ikke misundelig, men det med bare at være og ikke have pligter, der skal udføres hele tiden, det ¨kunne jeg godt tænke mig. Heldigvis går det godt fremad med manden, så det kommer også til mig.

  Jeg ønsker dig alt godt på turen.

  Mange hilsner
  Kirsten

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   Kære Kirsten

   Det bliver en super ferie, og du har ret i det med bare at være, og jeg tænker så bare at være udenfor det meste af døgnets timer. Det holder jeg meget af.

   Det lyder godt, at det går fremad med Knud. Jeg håber, alt er, som det skal være.

   Mange hilsner
   Hanne

 12. Susanne B. Fuglsang
  Susanne B. Fuglsang siger:

  Kæreste Hanne.

  Hav en rigtig god ferie og nyd den nu.

  Vi snakkes når du kommer hjem igen.

  Kh. Susanne.

Der er lukket for kommentarer.