Ikke i dag

Forlængelse

Jeg har faktisk pakket tasken, og er klar til at tage hjem. Lægen synes derimod, at de gerne vil beholde mig til i morgen. Jeg kunne selv vælge, men syntes ikke jeg var i stand til at vælge. Jeg endte med at sprøge, hvad hun mente “from the bottom of your heart”. Hun foretak at jeg blev, og så gør jeg selvfølgelig det. Det er simpelthen helt fantastisk, sådan plejer det ikke at være.

Med hensyn til arbejdet har vi aftalt, at jeg tager herfra til arbejde i morgen, returnerer hertil og taler med en læge, og derefter kan tage hjem. Det er en god plan!

Jeg planlægger at fortælle historien kort til min leder og kort sige, at jeg måske derfor kan virke lidt træt. Så har jeg spillet med fuldstændig åbne kort, og overholdt det jeg gerne vil, nemlig at det er en arbejdsplads og ikke et behandlingssted. Det ville være ret uheldigt at have fravær i praktikperioden, da de måske kunne tro, at jeg ikke kunne overholde en kontrakt.