I Sverige

I Sverige med Ellen og John

Weekenden tilbringer jeg med Ellen og John i Sverige, og det er rigtig hyggeligt. Jeg har taget en del billeder, men dem venter jeg med at udgive til jeg kommer hjem til mine vante programmer på min stationære pc. Jeg har koncentreret mig om at tage nogle billeder, der kan være velegnet til collager, så jeg kan komme hjem og lege med mit nye yndlingsværktøj. Nu har jeg jo konstateret, at billeder af naturen er meget velegnede til collagerne.

I går ordnede vi brænde til den store guldmedalje – og hold da op hvor er min krop bare brugt i dag; jeg har opdaget muskler, som jeg end ikke kendte til eksistensen af. Ellen og jeg flækkede brænde med deres brændeflækker. Den trykker med fem tons, og jeg må indrømme, at jeg har lidt respekt for uhyret. Ellen mener, at vi nåede at flække et par kubikmeter. Det, der var virkelig anstrengende, var at løfte de store friske skiver af træ op i flækkeren. Mine rygmuskler er ikke hvad de har været. Jeg kan mærke, at jeg ikke pendler mere.

I mens vi flækkede, skar John store træstemmer i mindre skiver – og han nåede virkelig langt. John har en dårlig ryg, så det er imponerede, at han kunne holde så længe, som han kunne; han indrømme dog også til sidst, at han var virkelig træt i ryggen. Alligevel gav han sig efterfølgende til at slå deres kæmpe græsplæne.

Dagen sluttede godt med Ellens gode marinerede svinemørbrad på grill sammen med kartofler, der var pakket ind i folie og lagt ind i gløderne. Uhm hvor det smagte godt. Klokken 22 var jeg klar til at gå til køjs efter en dejlig dag.

Ellen og jeg kender hinanden fra Blogland, og hun er den første medblogger, jeg har mødt IRL. Det er fantastisk, som man kan danne sig et præcist indtryk af mennesker, man kun har læst tekster af – men jeg vidste bare instinktivt, at Ellen ville jeg godt kunne lide.

12 replies
 1. Ellen
  Ellen siger:

  Du godeste, Hanne, jeg får jo helt dårlig samvittighed – jeg var vist ikke helt klar over før nu, hvor træt vi fik kørt dig 🙂 Men din hjælp er meget værdsat, så kræfterne var (forhåbentlig) skønne, men bestemt ikke spildte …
  Sov godt 😉

  Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Ellen

   Du må bestemt ikke få dårlig samvittighed!!! Det var skønt at arbejde sammen med jer, og jeg håber, der kommer flere fine arbejdsweekends i Sverige. Sov selv godt 😎 Jeg har dog kræfter til at eksperimentere med Live Writer nogle timer endnu… 🙂

   Svar
 2. Rejen
  Rejen siger:

  Har set billederne ovre hos Ellen og det ser virkelig ud til at I har hygget jer med hårdt arbejde..;-D Glæder mig til at se dine collager, og sov godt…;-D

  Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Rejen

   Tak – det var hårdt men godt 😎
   Jeg glæder mig på min side til at lave collagerne. Jeg har nok først nogle resultater i morgen – sengen kalder.

   Svar
 3. Inge
  Inge siger:

  Det lyder som en god og arbejdsom weekend I har haft deroppe i det nordlige skåne. Glæder mig til at se dine collager.

  Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Inge

   Det var en rigtig skøn weekend! Ellen og John er bare så hyggelige at være sammen med – og så er det rart at udrette noget sammen.
   Nu skal jeg i gang med at se billeder fra turen og vælge dem ud, der kan bruges til collager. Jeg glæder mig rigtig meget til at sidde og rode med det. Men i aften skal jeg vist tidligt i seng 🙂

   Svar
 4. Kong Mor
  Kong Mor siger:

  Jeg har også set billeder hos Ellen, virkeligt imponerende alt det I fik udrettet!
  Kan godt forstå du er en anelse brugt idag! 🙂

  Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kong Mor

   Ellen og John var heldigvis også tilfredse med arbejdet, og så er det jo skønt at hjælpe. Herudover har jeg den opfattelse, at man ikke kan sidde og sludre en hel weekend; det kan man gøre ind i mellem – men det er rart at udrette noget sammen.

   Jeg tror nok, jeg går tidligt i seng i aften 😎

   Svar
 5. Eric
  Eric siger:

  Pyha! Det kan være hårdt at holde fri.

  Associationer følger de mærkeligste veje: Kløvning er det at kløve noget, men (uden at jeg på nogen måde vil antyde osv.) på nordjysk betyder det også et fjols der kludrer i det. Sjovt nok står den betydning slet ikke i ordbogen (sproget.dk).

  Fortsat god weekend og pas nu på ryggen!

  Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Du har helt ret i, at det kan være hårdt at holde fri. I dag har vi da heller ikke lavet en pind – jeg tror, vi alle tre havde opbrugt kræfterne i går. Så jeg har passet godt på ryggen!

   Sproget er fantastisk i sær når man forstår at bruge det. Jeg kendte slet ikke betydningen af det nordjyske ‘kløvning’ – og nej jeg tror heller ikke, at du antyder noget 😎

   Svar
 6. overleveren
  overleveren siger:

  Har jo set billederne af jeres arbejde ovre hos Ellen, og jeg må jo indrømme en vis imponerethed.
  Glæder mig til at se dine billeder fra weekenden.

  … og så til sidst – jeg har skrevet en kommentar mere til det der med dine kategorier, men jeg tror den er forsvundet… ?

  Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Overleveren

   Ja vi har været rigtig flittige. Jeg tror, at vi alle tre er ret møre i dag, for Ellen og John foreslog selv, at vi kørte en tur, og det ville de næppe have gjort, hvis de havde haft kræfter til at arbejde 🙂 Jeg håber, at der er nogle af mine billeder, der er blevet OK. Det er meget inspirerende at komme et nyt sted hen og tage billeder – helt nye motiver springer en i øjnene konstant.

   Ja du har ret i, at din kommentar nummer to om kategorierne synes at være forsvundet – desværre. Det er vist aldrig sket før, at en kommentar er forsvundet. Jeg har tjekket om den skulle være gået i Akismets spamfilter, men det er heller ikke tilfældet.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *