,

I Sverige 2

Og det første forsøg med Windows Live Writer

Dette er mit første forsøg med Windows Live Writer som Ellen nu har gjort så meget reklame for, at det bare prøves. Jeg er spændt på, om jeg kan vænne mig til det, for jeg har egentlig været meget godt tilfreds med Word Press’ brugerinterface. Dog har jeg savnet at kunne sætte mit vandmærke på billederne og at kunne tilføje mine billeder links således at billedet kan klikkes større. I sær med collagerne er det vigtigt, at billedet kan klikkes større, fordi der er så mange billeder (min. syv), at det ikke rigtig giver mening ikke at kunne klikke dem større.

Billederne fra Sverige har fået deres eget album i mit webgalleri ganske vist under kategorien rejser, selv om man ikke kan kalde det en rejse – men lad det være sagt straks: Jeg er ikke tilfreds med billederne; jeg synes, de virker uinspirerede! Det forstår jeg imidlertid ikke, for jeg havde/har det da godt. Mine billeder bliver sædvanligvis kedelige, hvis jeg har det dårligt, og sædavanligvis bliver de bedre, hvis jeg har det godt. Men de er som de er, og de kan ikke gøres om.

Den første collage er mit værtspar fra weekenden i forskellige situationer, og nu er jeg så spændt på, om billedet bliver klikbart

Den næste collage er fra mit yndlingsmotiv: Naturen

4 replies
 1. Inge
  Inge siger:

  Jeg synes nu ikke dine billeder er dårlige, men du har måske haft andre forventninger til dem..
  Jeg oplever nogle gange, at når jeg rigtig gerne vil tage gode billeder, så synes jeg ikke det lykkes særlig godt. Når jeg bare slapper af og skyder uden at tænke for meget over hvad jeg vil, kan og skal bruge billederne til, så er der ofte udmærkede skud i mellem.

  Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Inge

   Jeg tror, du har ret! Denne gang gik jeg bevidst efter at tage billeder til at lave collager af, og det vil sige, at jeg havde et formål med hvert enkelt billede, og det fungerede bare ikke for mig. Derudover var lyset ikke det bedste; jeg holder mest af at skyde i solskin, for det giver mere liv til billederne. Heldigvis bliver Sverige hvor det er, og der vil opstå nye muligheder for billeder hos Ellen og John.

   Svar
 2. Eric
  Eric siger:

  Ikke tilfreds med billederne? Det forstår jeg ikke, fx er de to, hvor skyer spejler sig i åen, da ret fantastiske! Jeg “skyder” en masse billeder, men kun et fåtal stemples med “godkendt”.

  Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Tak jeg er glad for at du kan lide dem; de to er nu er også blandt dem jeg selv kan lide

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *