,

I gang igen

Blot et par tanker

Jeg arbejder for Facebookgruppen “https://supportpcogandet.dk“, og min opgave er at skrive guides til alt mulig software. Det er rigtig dejligt arbejde. Jeg får tilfredsstillet mine evner til at lave pæne ting og skrive tingene i et ordentligt sprog, så alle 14.000 brugere kan være med. Gruppen er en supportgruppe, hvor alle kan være med.

Jeg har ikke rigtigt lavet noget siden den 27. august 2016, men nu skal det være. Jeg har fået lavet et par guides, der bare skulle opdateres. Nu er opgaven så at komme igennem de ca. 50 guides, som administratorerne har udpeget som kandidater til hjemmesiden. Jeg kan ikke lige overskue dem alle, så jeg tager bare en ad gangen:

8 Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Tak for info.
   Jeg har ikke den ringeste idé om, hvor jeg skal fejlsøge eller hvem jeg kan spørge. Har du?

    • Stegemüller
     Stegemüller siger:

     @ Henny

     Jeg bruger de samme to enheder, og der har aldrig nogensinde været bøvl med dem. Det kører bare.

     iPadden er vist den bedste investering, jeg nogensinde har købt. Appen Memoer er så genial, og jeg bruger den til at optage alle mulige vigtige samtaler med “systemet”. Derudover synes jeg, at Apple-dimser er lækkert udformede.

    • Stegemüller
     Stegemüller siger:

     @ Henny

     Fedt! Men det burde da virke i alle browsere. Selv bruger jeg kun Safari i “nødstilfælde” 🙂

     Hav en god dag.

 1. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Det er der sikkert rigeligt brug for, at arbejde videre med de guides.

  Mens vi er ved den slags problemer, så er min iPad begyndt at få nykker i forbindelse med din side. Den viser ikke automatisk det nyeste indlæg først! Det er kun iOS, der giver problemet. I Windows fungerer tingene, som de skal. Har du nogen idé om, hvad der kunne være galt?

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Ja der er ingen tvivl om, at der behov for de guides. Jeg mere, vi kan beskrive i tekst, jo mere kan spørgerne kvalificere deres spørgsmål. Og så er det dejligt med noget, der kan holde hjernen lidt i gang.

   Det er godt, du bringer spørgsmålet om iOS op. Jørgen har pludselig også problemer. Hos ham virker slideshowet i hø. side ikke. Jeg har spurgt mig for i Facebookgruppen WordPress DK (Officiel), men jeg har ikke fået svar endnu. Virker slideshowet hos dig?

   Hjælper det at skifte browser? Hvilken bruger du?
   Hos mig selv fungerer alt, som det skal.
   Jeg tilgår siden med Firefox på iPad og iPhone. Både slideshow og rækkefølge er som det skal være.

Der er lukket for kommentarer.