, ,

Hold-ud-færdigheder

Jeg har siddet og lyttet til min seneste samtale med lægen Pernille i Distriktspsykiatrien.Jeg er meget glad for at have disse lydoptagelser, som man gerne må lave og endda uden at oplyse om det. Sidstnævnte kunne jeg dog aldrig finde på. Hendes eneste ønske var, at de ikke bruges til andet at end at støtte hukommelsen. Det kunne jeg selvfølgelig bekræfte. § 20-spørgsmålet om sådanne optagelser til justitsminister Lene Espersen og svaret findes her.

Vi talte meget om min fremtid i FKN og om, hvad jeg evt. selv kunne gøre? I den forbindelse fortalte hun om de såkaldte hold-ud-færdigheder: Hvordan bærer man sig ad med at vente i uvished? Hvordan kan man få det bedste ud af ventetiden?

Jeg har fundet ud af, at FKNs budgetproces er færdig og kendt den 12. december. Jeg synes, det er længe at vente på et svar, hvilket bekymrer mig, men selvfølgelig kan de ikke speede processen op af hensyn til mig. Jeg er bare ikke sikker på, at jeg har hold-ud-færdigheder, der rækker så langt.

Vi talte samtidig om, at jeg måske lige præcis i dette øjeblik har det bedre, end jeg nogensinde før har haft det i mit liv, hvilket selvfølgelig er dejligt. Alting har hidtil været op ad bakke, men lige nu går det faktisk ligeud.

Der er så mange mennesker, der kritiserer Distriktspsykiatrien. Det kunne jeg aldrig finde på. Jeg synes, at de kontinuerligt bakker op og støtter. Jeg tror ikke rigtig på, at jeg bare er heldig med de mennesker, jeg ser. Jeg er dog altid godt forberedt og medbringer en liste over det, jeg har brug for at tale om.

 

2 Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Inge

   Du kan også tro, jeg håber. Jeg kan ikke overskue at skulle finde nyt job og starte påny allerede igen. Og hvis de ikke kan hoste op med en fastansættelse så bare en god lang forlængelse.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.