, ,

Hjemmeside til din slægtsforskning

Vil du gerne lægge din slægtsforskning ud på din egen hjemmeside, men ved du ikke, hvordan man gør?

Du har gavn af at præsentere din forskning på nettet, da det er en god måde at få kontakt med efterkommere og andre, der forsker i samme slægt. Med en webside, bliver du pludselig synlig for Google og kan præsentere det, du har arbejdet med i måske mange år. Jeg er god til det med websider, mens du er god til at forske – lad os forene vores kompetencer og lave en hjemmeside efter dine ønsker.

Jeg tilbyder at lave en hjemmeside for dig, hvor du kan præsentere al din slægtsforskning inklusive dine billeder, hvis du gerne vil have dem med. Jeg sætter programmet The Next Generation of Genealogy Sitebuilding (TNG) op for dig, så du bare selv skal befolke databasen med din gedcom-fil. Er du i tvivl om, hvordan du eksporterer dine slægtsdata fra dit slægtsforskningsprogram til en GEDCOM-fil , der kan importeres i TNG, kan jeg også hjælpe med det. Jeg tilbyder dig kvit og frit at sætte siden op, så du er kørende. Her kan du se et eksempel på en hjemmeside lavet med TNG.

Jeg kan også skrive en vejledning til dig om, hvordan du opdaterer hjemmesiden, når du har tastet nye personer ind i dit slægtsforskningsprogram. Operationen er ganske simpel, når blot man ved hvordan. Jeg har stor erfaring med koblingen af Legacy og TNG, da jeg selv bruger Legacy, og jeg har stor erfaring i at skrive forståelige vejledninger.

TNG er født med en række forskellige templates (designs) som man kan vælge mellem, her ser du mulighederne. Jeg installerer det template, du vælger, men jeg kan ikke tilbyde at redigere i det. I de fleste templates er der nogle standardbilleder til både tekst og billeder. Hvis jeg også skal skifte dem ud, kommer det til at koste lidt: 254 kr. + moms pr. påbegyndt time. Når det koster noget, skyldes det, at det tager så pokkers lang tid at arbejde med billeder. Regn med at der kan gå ca. 2 timer.

Jeg driver en lille bitte virksomhed, og den kan du læse om her, så du kan se, hvad det er for et grundlag, jeg arbejder på.

For at få en hjemmeside, skal du have et domæne og et webhotel, hvor vi kan lægge dine filer, så de kan ses af andre på internettet. Jeg kan varmt anbefale Meebox, som jeg selv lige er skiftet til. Deres support er uovertruffen og hurtig. Man kan chatte direkte med dem, og man får et svar med det samme. Her kan du se anmeldelserne på Trustpilot. Jeg har også god erfaring gennem et par år med Gigahost, de er lidt billigere, men deres support er ikke nær så hurtig som Meebox’.

Det med småt eller det med pengene:

TNG-programmet koster 33 $, som er en engangsudgift, indtil der kommer en ny stor opdatering af programmet. Den næste store udgave vil komme i starten af februar 2014.

Webhotellet koster hos Meebox 10 kroner pr. måned det første år, hvis du vælger den mindste udgave, der vil være stor nok for de fleste. De følgende år koster det 15 kr. pr. måned. Man skal betale for et år ad gangen. Oprettelsen koster 49 kr. og der er 90 dages returret, hvis du ikke er tilfreds. Her i januar måned har de et tilbud, hvor du sparer 25 pct.

Hvis du har nogle spørgsmål, inden du beslutter dig, er du velkommen til at kontakte mig enten på mail post@stegemueller.dk eller på telefon 22 81 17 31.

Venlig hilsen
Stegemüller

6 replies
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   I virkelighed går jeg slet ikke ind for reklame, men det kunne være fedt at kunne hjælpe nogle slægtsforskere med at få skubbet deres forskning ‘ud over rampen’.

   Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Donald

   Når man først har installeret TNG nogle gange (og lavet en frygtelig masse fejl de første gange), så kan basisinstallationen laves på en halv time, da programmet er født med et fint installationsscript. Det der tager tid er billedmanipulationen, og der løber nemt et par timer afhængig af den template, brugeren vælger.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *