Godt nytår til dig og dine

Som det første

Du og dine – både jer rigtige mennesker og jer fra Cyberspace – ønskes et godt nytår med alt, hvad der hører til sådan et. Måske børn, børnebørn, hus og have, rejser, et godt helbred og alt det der, man bør have i rigelige mængder.

Mit 2017

Som sædvanlig var det lidt turbulent, men én ting glæder jeg mig virkelig over: Det blev det første år siden 2013, hvor jeg ikke så Psykiatrisk Center Hvidovre indefra – og såmænd heller ikke udefra. Det er et stort fremskridt.

Det gik med stormskridt hos psykologen, og paradokssalt nok kan jeg konstatere, at jeg faktisk har det bedre nu, end før jeg blev syg. Jeg havde ikke drømt om, at det i den grad ville være muligt at lægge fortiden bag mig, men det var det, og nu føler mig fri. Det er fantastisk.

Jeg forsøger mig lidt med at være social, og i små mængder går det faktisk fint. Mit foretrukne opholdssted er dog stadig ved 32″-skærmen. Den er så samarbejdsvillig.

Jeg fik begyndt på en bog, og jeg tror fortsat på projektet, selvom jeg skal begynde forfra… Men jeg er af natur en fighter, så mon ikke det går?

Det blev til mange guides til supportsiden og til mange blogposter. 2017 blev året, hvor jeg for alvor gik i kødet på WordPress, altså “bagom”, det har været uendelig lærerigt. Det eneste, der ikke er så fedt, er, når supportsiden går ned. Det giver lige lidt klamme håndflader, for der er sådan set kun mig til at rejse den op igen. Heldigvis har jeg nu flere kopier liggende rundt omkring, så jeg kan henvise til en af dem. Jeg har lidt respekt for de 17.500+ brugere. De skal have en god oplevelse på siden.

Den seneste tid har jeg været optaget af optimering af hastighed på WordPressider og af at gøre supportsiden mobilvenlig. Baggrunden er den, at nogle få brugere i en brugerundersøgelse fra september måned var utilfredse med hastighed og visningen på tablets. Der er kommet en fyldig guide ud af det med hastigheden. Med få og gratis tricks kan man øge hastigheden med 50 pct.

Jeg har sat Google Analytics op og er meget overrasket over, hvor meget en ganske almindelig PC er ved at blive udkonkurreret af de mobile enheder. Billedet til højre stammer fra supportsiden.

Mit 2018

Mit mest intense ønske for det kommende år er, at der nu kan komme endeligt styr på min relation til arbejdsmarkedet. Jeg var nærmest på prøve to år i Folkekirkens Nødhjælp. Nu må det være på tide at finde frem til noget stabilitet også på den front.

Jeg tror på det, og jeg glæder mig til at komme et eller andet sted hen, hvor jeg kan udnytte kompetencer og erfaring. Jeg har trods alt 23 år på et ret højt niveau bag mig. Psykologen har godt nok prøvet at advare mig om, at når man har et fleksjob, regner folk ikke med, at man kan noget, så man skal dagligt bevise sit værd. Det forekommer mig ikke helt rimeligt.

Godt nytår!

4 Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Lene

   Tak og i lige måde.

   Det har været spændende at dele historien, nærmest som var det en del af helingsprocessen.

   Ja det går egl. ret godt. Der mangler bare lige det med arbejdsmarkedet…

Der er lukket for kommentarer.