Fornyelse af antivirusprogram

Jeg bruger Kasperskys store pakke (Kaspersky Total Security) som backup og som antivirus. Det er bestemt ikke gratis, men tanken om katastrofen får betalingskortet og CVV-koden til at sidde lidt løsere.

Man køber licensen for et år ad gangen, og nu er det så på tide igen, da den løber ud første februar. Jeg har købt via e-gear, som jeg oplever som et vældig seriøst og kundevenligt foretagende. Og ikke mindst er de billige.

De skriver i mailen

Vi gør opmærksom på, at ved aktivering af en licensnøgle i et antivirusprogram frafalder alle resterende dage på dit nuværende abonnement. Det er desværre en politik som næsten alle antivirus-producenter praktiserer – vi anbefaler kraftigt at du venter med at aktivere din nye licensnøgle i dit antivirusprogram indtil der kun er 1-2 dage tilbage. På den måde undgår du at gå glip af de resterende dage i dit nuværende abonnement.

Hvordan søren kan firmaerne slippe afsted med det? Det svarer jo til en forhøjelse af prisen med over otte pct. – og den er godt skjult.

Hvis e-gear ikke havde skrevet det til mig, er jeg faktisk ikke sikker på, at jeg ville have bemærket bondefangeriet.

Så hvis du også køber dig til antivirus mv., skal du holde øje med datomærkningen.

God tirsdag.

Prøv den optimerede supportside. Klik på knappen.

Få en grundig guide til gør-det-selv, og så er det endda gratis.3 Svar
 1. Jørgen
  Jørgen siger:

  Jeg bruger også Kaspersky og køber det vist direkte hos firmaet. Som jeg husker det lægges de dage der er tilbage oveni de næste 365 dage, så jeg synes ikke jeg kender det du her taler om, men det kan jo være ændret unden det er bemærket.
  Hvad koster backupdalen ekstra? Den synes jeg ikke jeg har lagt mærke til, men det kunne jo være en god ide.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Som jeg forstå e-gear, så gælder det alle producenter. Jeg kender ikke rigtig til det, men min ven oppe på Mors, har oplevet at prisen startede på ca. 400 kr. Jo tættere han kom på udløbet, jo billigere blev det. Jeg tror det endte med under 150 kr. Det skal jeg da prøve 🙂

   Den Kasperskypakke, jeg har rummer det hele, så jeg ved ikke, hvad backupdelen koster isoleret set. Men kig hos e-gear, de har en fin oversigt over alle Kasperskyprodukterne.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.