Flyttetanker

Milde himmel hvor den måske forestående flytning optager mine tanker. Hvis jeg ikke får den lejlighed, vil det nærmest blive en lidt tom fornemmelse. Ansøgningsfristen udløber på fredag, og så får jeg sikkert svar på mandag.

Har brugt aftenen på at surfe rundt på nettet og se på lysskinner og lamper til loftet, walk in closets, spiseborde, vaskemaskiner og hvad ved jeg. For sådan en som mig, der hade at gå i butikker er det ídeelt at kunne planlægge det hele hjemmefra. Jeg ville aldrig orke at gå fysisk ind i alle de butikker og sammenligne priser, men hjemme ved pc’en er det sjovt. Nogle sider har også en service, hvor man kan se andre kunders vurderinger af fx en håndværkers service. Det er web2, når det er bedst – tænk at kunne undgå Københavns værste handyman bare ved at støvsuge Internettet.

I det 3. værelse ville det fantastisk at få et gigantisk skab bygget præcis til mine behov og til det rum. Så behøvede jeg ikke andre skabe overhovedet – alt kunne gå derind. Har fundet et meget flot et på en hjemmeside, men prisen er også flot! På den anden side så ville det være en investering for resten af livet, og alle opbevaringsbehov er derefter løst for altid. Måske skulle jeg virkelig gøre det?

Jeg hader loftlamper, men elsker godt lys, så løsningen bliver lysskinner med glasspots. Det kan blive rigtig flot. Og tænk man kan sidde hjemme i Vanløse og handle i Nørre Åby på. Hvordan levede vi mon dengang før Internettet? Husker stadig mig slev stå i ca. 1996 og sige til Peter Munck “Det der Internet – en global opslagstavle, næh, det bliver vist ikke til noget.”

Langt de fleste af de ting, jeg har her, skal med, så det eneste jeg er nødt til at købe er faktisk et nyt spisebord og en sofa. Det bliver mit livs første sofa. Lidt grotesk at jeg skulle blive 43 før jeg kunne få en sofa.

Og den alvorlige del af festen er noteret i et regneark. Det løber godt nok hurtigt op! Indskud 30.00, maler 20.000, gardiner x kr osv. Mine hænder er så elendigt skruet på, at jeg aldrig ville tænke på at male selv, og at male en hel lejlighed er en kæmpe opgave, så jeg ville aldrig spørge nogen om hjælp til det. Jeg har fået to uafhængige tilbud, der begge siger 20.000. Det er godt nok mange penge, men det ville være et tåbeligt sted at spare.

Nå – men jeg mangler bare at vide, om lejligheden bliver min fra den 1-10-2007 (!) for jeg har planlagt resten incl. en uges ferie 8)