Flot hos tandlægen

Hvidovre Tandklinik

Hos Nadia Larsen

Nadia er min favorittandlæge. Hun er simpelthen så sød og imødekommende, og hun forklarer alt, hvad hun foretager sig, vel at mærke inden hun gør det. Efter den store omgang i foråret 2017 har jeg fået lidt tandlægeskræk. Af sig selv siger hun, at det er rigtig flot.

Jeg er uhyre omhyggelig med mine nye tænder: rigtig børsteteknik, specialtandpasta på recept, tandtråd, sugetabletter på recept, kunstigt spyt osv., og alligevel er jeg altid lidt bange for at gå derover. Tænk nu hvis medicinen igen ødelægger mine tænder, nu hvor jeg “kun” skylder 33.615 kr.? Jeg startede med 103.615 kr., så det går da fremad, eller måske rettere nedad. Jeg var også omhyggelig før, men ikke helt så hysterisk som nu.

Mundtørhed

Lige p.t. er mundtørheden ikke så slem, men jeg prøver også at holde mig fra den største synder “Lysantin”, som er et bivirkningsmiddel mod “Restless legs”, der igen er en bivirkning til alt det andet, jeg indtager for at blive på sporet. Det er altså en ond stime at komme ind i. Men jeg kan ikke se en vej ud. Der skal for alt i verden ikke pilles ved medicinen, når det tog to og et halvt år at få den på plads.

Al medicinen er kontrolleret. Det kan alt sammen resultere i mundtørhed, og så ruller rouletten.

Rigtig flot

Helt af sig selv sagde hun “Det er rigtig flot, og tandkødet er lige, som det skal være, for det slutter mere og mere tæt omkring tænderne.” Måske ved hun bare, at jeg gerne vil høre det? Men ligesom sidst fremkalder det en barnlig stolthed hos mig. Jeg har den ambitiøse målsætning at have Hvidovres flotteste tænder. Spørg mig ikke hvordan det skal måles…

Pris og frekvens

Prisen kan vi godt blive enige om: 409,00 kr. Alt under 100.000 kr. er billigt.

Det er værre med frekvensen. Nadia mener, at hver femte måned er tilstrækkeligt. Jeg mener, at hver tredje måned er det rigtige valg. Indtil videre har jeg vundet – og selvfølgelig siger hun ikke nej; hun driver jo trods alt en forretning.

3 Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Ja nu har jo henslæbt store dele af min karriere med at lave tal i centraladministrationen, og så bliver man god til at se lidt anderledes på tallene, når de skal glide ned hos pøblen eller andre uvidende. Så sådan bliver 1.500 kr. til 12,50 kr.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Ja det var og er mange penge. Den egentlige værdi er 151.000 kr. Jeg slap med de 103.615 kr. Differencen er rabatten. Man må sige, de er fair derovre på den anden side ad gaden.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.