, ,

Fjernsynsmongol

Jeg er en idiot til fjernsyn

Det eneste, jeg kan finde ud af, er at tænde, slukke og skifte kanal. Resten er lukket land for mig. Det gør ikke noget, for mit behov for TV er begrænset til TVA kl. 18:30 og 22Skammelsen kl. 22:00. TV-teknik interesserer mig ikke det fjerneste. Jeg kan ikke engang finde ud af at lave en kanalsøgning.

Da jeg tog herfra den 17. marts, virkede mit TV fint. Da jeg var hjemme på besøg for en uge siden, var billedet på mange kanaler hijacked af en mand der cyklede eller sådan et eller andet foran foran et vindue. Der sås også en lampe mellem manden og vinduet. Der var ingen lyd.

Jeg ringede til YouSee i sidste uge, og de sendte mig et nyt kabel, der skulle gå fra boksen ind i antennestikket. Kablet kom med posten forleden, og jeg satte det til i går. Manden, cyklen, vinduet og lampen var der stadig. Nederst var der også et eller andet grøn pixeleret.

Atter ringede jeg til YouSee og forklarede dem, at det nye kabel ikke havde hjulpet, og at problemet stadig var der. I det moment glemte jeg at fortælle, at mit signal går gennem en boks fra dem. Han grinede mig op i mit åbne ansigt, for det lød jo helt tosset. Jeg blev faktisk temmelig sur over det. Han henviste til Samsungs support (mit TV er et Samsung), og her var han også ved at dø af grin. Da han havde grinet af, sendte han mig retur til YouSee, da det måtte være et problem med boksen.

Jeg ringede så igen til YouSee, og fik en anden medarbejder i tale, der også var ved at omkomme af grin. Da han var færdig med at grine, gik han i gang med at hjælpe mig, og efter mange forsøg med alt muligt, endte “vi” med at sætte boksen tilbage til fabriksindstillingerne. Det hjalp på nogle af kanalerne, men ikke alle. Han var sådan set flink nok, men det var helt åbenbart, at han ikke troede på min vanvittige historie. Det var vist godt at jeg ikke sagde til ham, at mit fravær skyldtes en indlæggelse på psyk 🙂

Det tog mig ti minutter at overtale ham til at sende en tekniker, da det ikke kunne være en fejl fra min side, eftersom jeg aldrig rører noget som helst bortset fra tænd/sluk og skift kanal!

Det var faktisk rigtig ubehageligt at blive grinet ud på den måde. DR1 kom dog til at virke, så jeg kunne se en TVA. Resten må afvente en tekniker. Jeg ved godt, det lyder sindssygt, men der var altså en mand, der cyklede.

Loading comments...