,

Vemodigt

Farvel

Det var lidt vemodigt

Selv om jeg i formiddag skrev sådan til Kasper og Christina “eg vedhhæhfter rgeberrey og synes, det det se ser hrlt gogt/fint unu,, næ jrg vr st mærk rt flittig mrf æjnrdråberbrnr.” var vi alligevel enige om, at nu er det så godt, som det kan blive. Lamictalen er fjernet, og jeg må være mere flittig med øjendråberne.

I fællesskab når vi ikke videre. Vi er nået så langt, vi overhovedet kan. Der er kun et præparat tilbage af det, jeg kom til Glostrup med den 12/7 2018 (ca.): Litiumen. Kosttilskuddene har været ude af drift siden da og blev smidt ud forleden dag. De siger, jeg havde dem med derud; det kan jeg altså ikke huske. Men jeg kan heller ikke huske, hvor hundesyg, jeg egl. var; noget med at svæve 20 cm. over gulvet nede i føtex. Jeg har åbenbart også fortalt dem, at jeg var klar til at jagte medicinsk cannabis, uagtet at det var ulovligt.

Indledningsvist ville jeg ikke være med til at omlægge noget som helst, da jeg trods alt havde været stabil på ‘det gamle’ i 1½ år. Det var ikke så meget fravær af vilje, det var fremtvungen angst. De må med de samme have set nogle muligheder, og lovede at gøre det lige så forsigtigt. Og det holdt de. Hvis man nu tager udgangspunkt i 600 mg. Seroquel og reducerer med 25 mg. om ugen, tager det altså lang tid, så sådan gjorde vi selvfølgelig heller ikke. Jeg tror, vi hakkede 25 mg af de først 3-4 uger, da det gik godt, gik vi over til 50 mg. og så fremdeles.

Formålet med hele øvelsen var at gøre mig bivirkningsfri, og det er jeg blevet. Det kan ske, jeg hører lidt musik, og nu vil der være lidt være lidt med synet, men husk nu de øjendråber Hanne! Det er småting.

Vi har skrevet en artikel i fællesskab om ‘Monitorering i fællesskab’, og den er muligvis på vej gennem systemet. Kasper har i hvert fald gjort sit. Det er spændende, om vi kan få den til at få liv.

Det har været et langt og intenst forløb, og det er derfor, det er er lykkedes – og fordi vi alle tre har villet det.

 

4 Svar
 1. Jørgen
  Jørgen siger:

  Det lyder nu som om du har haft en god hjælp af de to eksperter. I øvrigt kan man nogenlunde læse, hvad du skriver til dem uagtet blindskriften ikke var så godt fungerende den dag. Måske bør vi lade os forstyrre af stavefejl og den slags bagateller?

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Jeg har fået så meget hjælp, at man skulle tro, det var løgn. Men jeg tror, vi deler tanken om at gøre det sublime.

   Du har har ret, det kan faktisk læses eller måske rettere kryptograferes (hedder det vist). Man skal bare kigge på tastaturet og så forskyde en eller to taster til venstre. Retstavning og den slags er alligevel ikke noget, der bruges længere 🙂

   Du må have en god weekend.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.