FaceTime og Wordfeud

Fagre ny verden med iPad Air! Min gode 81 årige veninde i Odense har i dag præsenteret mig for både FaceTime og Wordfeud (jeg tabte stort), men begge dele er da helt fantastiske. Tænk at jeg har været uden det så længe. Wordfeud er genialt, og jeg elsker at spille Scrabble, og jeg skal nok indhente hende, jeg skal bare lidt træning 🙂

12 replies
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Mia

   Wordfeud er rigtig sjovt, men som flere skriver er det en tidsrøver. Jeg spille med min veninde i Odense, og hun er så hjælpsom, hver gang jeg er bagud. Hun giver mig alle fiffene (hvis det hedder sådan).

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *