,

Det virker!

Det virker!

Det virker!Pludselig er der meget, der virker

 • Thunderbird
 • Kaspersky
 • GIMP
 • Outlook
 • Og vist et par ting mere

Den gamle kunne så åbenbart ikke mere. Den havde det værre, end jeg vidste, men jeg var jo glad for den. Det var bare ikke faldet mig ind, at den var skyld i ovenstående, for der var kørt både CHKDSK og andre fine ting, som jeg dybest set ikke har forstand på. Jeg er jo softwaremenneske.

Ikke en lyd høres! Gem! og så gemmes der. Sluk! og så slukkes der. Og så går det altså stærkt. Jeg glæder mig meget til også at bruge den, men det er nu også sjovt at få ting til at virke, selv om det af og til er op ad bakke.

Jeg har rodet længe for at få alle mine kontakter fra Thunderbird til Outlook, og nu har jeg givet op. Der er selvfølgelig masser af guides på nettet, men de virker ikke her hos mig. Detaljerne ligger jo stadig i Thunderbird, det er nu bare træls at skulle kopiere efterhånden som behovet opstår.

Pga. det TDC ville kalde “en menneskelig fejl”, når de udsender fire samtidige e-mails til nuværende og tidligere kunder, har jeg ikke kodeordsdatabasen i en opdateret udgave siden juli. Øv. Men herregud dem kan man jo gendanne; det er også bare træls.

Det er godt GIMP nu virker, for eftersom moderne mennesker ikke bruger CD/DVD-drev kan mit gode (old)gamle PhotoShop CS6 ikke længere installeres; men GIMP er også et dejlig program, som jeg ser frem til at lære endnu bedre at kende. Nu bliver der så endda mere plads i skabet, når boksen ryger sig en tur.

Jeg har gjort kort proces og pakket de løse højtalere væk, og bruger i stedet de ganske fine, der er indbygget i skærmen – som jeg altså har haft længe. Jeg troede bare, de andre lød bedre. Nu er der også blevet bedre plads på skrivebordet.

Men jeg må nok hellere gå i seng, for der venter en brunch i morgen formiddag. Det bliver hyggeligt.

Konklusion: Alt er fryd og gammen her.

10 Svar
 1. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Jeg bruger jo PSP til mere gennemgribende billedbehandling, og det har jeg installeret fra eksternt drev de seneste gange, jeg har fået ny PC. Jeg troede egentlig, at stationære maskiner stadig havde et indbygget optisk drev, og at det var en af de få fordele ved stationære maskiner. Men så blev man så klog. Jeg skulle nu ikke have nogen stationær maskine alligevel.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Labtech Data ringede faktisk til mig og spurgte, om jeg brugte et optisk drev meget, for det leveres kun de færreste kabinetter med nu. Og da jeg kun har én skive – den med PSP – tog jeg et uden.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Tak skal du have!

   Ja jeg har faktisk tænkt på det, men indtil videre prøver jeg med GIMP, for jeg blev alligevel aldrig helt gode venner med PS, og det er den eneste skive, jeg har tilbage. Til gengæld har jeg købt en fin lille ekstern på en TB, så jeg fx kan lægge .iso-filer der. Dem plejede jeg at brænde.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.