, , ,

Det kan man da ikke

Det kan man da ikke 1

Svar fra Region Hovedstadens Psykiatri

Den 21. oktober 2018 skrev jeg et pænt og ordentligt oplæg/indlæg til direktionen for Region Hovedstadens Psykiatri. Det bestod af dette blogindlæg, der var udgivet en uge før. Jeg spurgte direktionen, om det var noget, de havde kommentarer til? Indlægget handlede om forskydningen mellem Distriktspsykiatrien på Gl. Kongevej og modtagelsen i Glostrup, hvor rollerne synes at være blevet byttet helt om, hvilket blandt andet må være enormt dyrt og i hvert fald ikke til gavn for patienterne.

Forleden dag, ‘allerede’ den 7. januar 2019 kom der svar fra Psykiatrisk Center Glostrup. Kort og klart: “…og vi har ingen kommentarer til dit indlæg.” Det har altså taget dem 2 måneder 2 uger og 3 dage at finde ud af, at det havde de ikke. Jeg undrer mig meget, og synes slet ikke, man kan kan optræde sådan i den rolle man som psykiatrisk hospital også har som offentlig myndighed. Sådan opfører en offentlig myndighed sig ganske enkelt ikke. Eller måske rettere: sådan opførte vi os på ingen måde de 23 år, jeg var i statsforvaltningen.

De forholder sig på ingen måde til noget af det, jeg skriver. Havde de så bare skrevet, at de syntes det var tågesnak. Kun “Ingen kommentarer”. Måske betyder det bare, at de er helt enige men af politiske årsager ikke kan skrive det? 🙂