Det jeg skal passe

Hvad skal jeg passe?

Nej det er ikke videre meget, jeg skal passe!

Det kan nok indsnævres til:

 1. ECT-behandlingerne hver tredje uge og Covid-19-testene dagen før. Det går der i alt to dage med.
 2. Mine samtaler med kontaktpersonen i Distriktspsykiatrien (DPC) ca. hver tredje uge.
 3. Min samtaler med lægen i Distriktspsykiatrien såd’n hvornår det nu kan passes ind. Jeg er ikke gudskelov (længere) i en kritisk fase, så det kan blive når, det kan passe ind i begges kalendere. Det er nu hans, der er bestemmende 🙂
 4. Samtalerne med psykologen. Det er vel ca. hver tredje uge, men kan afpasses efter hhv. hendes og min kalender. Snart løber antallet af henvisninger vel ud, og jeg skal betale fuld pris, og så må vi finde på en anden ordning. Undvære hende vil jeg ikke – og så må jeg bare komme lidt sjældnere!

De ting, jeg skal passe, passer jeg gladeligt, for det er dem, der er med til at holde mig ‘på sporet’! Jeg er fx umådeligt glad for at møde op hos Gitte i Distriktspsykiatrien uden at skulle sige til hende, at nu må hun indlægge mig på ‘fast track’, som hun har gjort så mange gange tidligere. At blive indlagt ‘på fast track’ betyder, at allerede lægen i Distriktspsykiatrien skønner, at der er behov for akut indlæggelse. Man skal således ikke gennem den til tider anstrengende/ydmygende vurdering på afdelingen. Den har allerede fundet sted inde i Distriktspsykiatrien hos mennesker, man kender og er tryg ved. Det er guld værd, når man har det rigtig dårligt. Når man har det rigtig dårligt, er det svært at skulle fortælle en vildtfremmed om, hvor elendigt man har det! Der er ikke mange der kan forstå, hvad det vil sige, at nu har man mest lyst til at dø.

Lige nu skal jeg passe DPC ca. hver tredje uge og ECT-behandlingerne i Glostrup hver tredje uge. Hvor er jeg bare heldig! Hvis disse to ting til sammen kan holde mig kørende, skal jeg være intet mindre end lykkelig. Og det er jeg så, alt imens jeg venter på pensionsnævnets afgørelse den 8. april.

Måske en mystisk post – men jeg holder af at dele, hvad jeg tænker!

4 Svar
 1. Lone
  Lone siger:

  Jeg synes, det er imponerende, hvor positiv, du som regel er trods alle genvordighederne 😀

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Lone

   Mange tak for din kommentar, der lige skulle godkendes først (spam-sikring), da det er første gang, du kommenterer her. Fra nu af vil du stryge lige igennem.

   Jamen tak siger jeg bare! Det hjælper lidt at være positiv. Det andet får jeg i hvert fald ikke noget ud af 🙂

   God påske til jer.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.