,

Dagslyslampe

Erfaringer med dagslyslampe

Jeg lovede vist at vende tilbage med erfaringer med dagslyslampen på skrivebordet.

Det er ganske vist særdeles uvidenskabeligt, men det er min klare fornemmelse, at den virker og at den gør noget godt for mig. Jeg føler mig “lettere”, og det er skønt. Samtidig er min enhed flyttet en etage op og ind mod den lyse gård, jeg har fået et kontor mod den lyse side, og dagene længes. Alt sammen omstændigheder der peger i den rigtige retning. Og det er skønt.

Jeg tænder dagslyslampen, så snart jeg møder og slukker den først, når jeg går hjem. Mine kolleger kan ikke forstå, at det ikke er generende med det skarpe lys lige ind i ansigtet, men det er det ikke, når man lige har vænnet sig til det.Den fylder selvfølgelig på skrivebordet og er måske ikke det smukkeste design, men det betyder intet mod alt det gode, jeg klart fornemmer, den gør for mig.

Hvorfor pokker fik jeg ikke noget tidligere spurgt, om jeg kunne få sådan en lampe? Der skal ikke mere end én sparet sygedag til, før den har tjent sig selv ind

2 Svar
 1. Eric
  Eric siger:

  Det bliver fruen glad for at høre. Hun slæbte nemlig en hjem i går, og lige nu er stuen oplyst som et fotoatelier! Det er et rent lux-sus.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric – Flot ordspil. Du må hilse og sige til lykke med investeringen. Det er en pragtfuld indretning, og man bliver glad(ere) af den. Du må fortælle fruen, at den største effekt nås ved at bruge den om morgenen umiddelbart efter, at man er stået op. Men jeg synes altså også den hjælper meget, selv om der går et par timer, inden jeg når ind til min.

Der er lukket for kommentarer.