,

Brev fra centerchefen

Brev fra centerchefen

Tænk at få brev fra centerchefen Birgitte Welcher

Der er sørme allerede kommet et meget fint og imødekommende svar fra centerchef Birgitte Welcher på mit brev fra i går. Det er virkelig imponerende. Det havde jeg slet ikke regnet med. Så føler man sig godt behandlet som patient.

Hun skriver følgende:

“Kære Hanne B. Stegemüller

Tak for din mail, som selvfølgelig gør stort indtryk på mig. Du skal selvfølgelig have hjælp, når du har brug for det. Så jeg skal meget beklage, at du har haft den oplevelse.
Jeg undersøger, hvad der er sket og vender tilbage med et fyldigere svar og så må vi sammen finde en løsning, så du fremover kan henvende dig hos os og få den hjælp, du har brug for.

Med venlig hilsen

Birgitte Welcher”


Jeg var lige i gang med at se, hvad Distriktspsykiatrien (DPC) skrev, den dag jeg blev indlagt. De skriver blandt andet “Bølgen svært forrykket”. Jeg har prøvet at spørge her på afsnittet, hvad det mon betyder, men det synes ikke at være et gængs udtryk, så de kan ikke svare.

I går fik jeg et fuldstændig uventet besøg: Pernille Bengtzon, min fantastiske læge i Distriktspsykiatrien. Hun havde vagt herude på pløjemarken. Hun var her vist godt og vel en halv time, og det var rigtig rart.

Jeg har ingen “udgang” – kun terrænfrihed – men er i gang med at få arrangeret, at jeg kan tage til gudstjeneste i morgen. Det er da et ædelt formål. Terrænfriheden er stort set en tilladelse til at gå en tur rundt om huset.


Her kommer du til menupunktet “Psykiatri”, hvor du kan navigere mellem alt, jeg i årenes løb har skrevet om bipolar affektiv sindslidelse og Aspergers syndrom.

6 Svar
 1. Anette
  Anette siger:

  dejligt med hurtigt svar
  håber fortsættelsen også er god

  og ikke mindst at du må gå i kirke, er der langt til kirken fra 808?

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Anette

   Ja jeg er spændt på fortsættelsen fra Birgitte Welcher. Men der går nok et lille stykke tid, for nu kommer vi jo ind i uge 42, hvor mange holder efterårsferie.

   Tjah jeg tror, der er fire km. til Hvidovre Kirke, men jeg tager en vogn. PCH ligger langt pokker i vold ude på en pløjemark. Bussen kører vist hver halve time.

 2. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Det er indtil videre, hvad jeg ville kalde ordentlig sagsbehandling. Om ikke andet, vil hun stille lægerne nogle spørgsmål, som vil få dem til at tænke sig om og forhåbentlig være lidt mere omhyggelige en anden gang.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Jeg er fuldstændig enig med dig i, at det er ordentlig sagsbehandling. Jeg er godt nok spændt på, hvad den næste mail rummer 🙂

   Den pågældende læge var jo utvivlsomt omhyggelig, og medarbejderne sagde om ham, at han var meget dygtig til at “tænke ud af boksen”. Men for Søren da jeg foreholdt ham jo, at resten af det system, der kender mig så godt, aldrig har flirtet med de der sindssyge idéer.

   Jeg tager aldrig til Glostrup igen!

    • Stegemüller
     Stegemüller siger:

     @ Henny

     Netop!

     Jeg talte faktisk med Pernille om det i går, men jeg kan jo selvfølgelig ikke huske, hvad hun sagde. Det er værre med hukommelsen denne gang.

     Jeg havde faktisk sendt mine beklagelser ind til Gitte, der så delte dem med Pernille helt efter hensigten. Gitte svarede noget henholdende, at det måtte vi tale om, når jeg var udskrevet. Men enhver idiot kan jo regne ud, at hun som sygeplejerske ikke kan gå imod en læge, og det havde jeg faktisk også indledt med at skrive.

     Jeg må se, om jeg ikke kan ryste det af mig, for det er ikke en (for-)bedring, at slæbe rundt på det. Jeg synes bare ikke, det er så let. Medarbejderne her siger, at jeg har været meget påvirket af det, og de kender mig jo desværre ret godt, og dem har jeg ubegrænset tillid til. Også lægen Melita som Pernille bekræfter er hammerdygtig.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.