Brændt af, elværktøj og venner

Jeg har en dejlig topbetjent lille Whirlpool vaskemaskine 2½ år gl. Den skal sælges, for jeg får for 1. gang i mit 43-årige liv et køkken med plads til indbygget vaskemaskine. Det er jo i sig selv helt fantastisk. Hvordan sælger man noget? Alle taler om Den Blå Avis på nettet. Så det prøvede jeg.

En “dame” i Borup ved Roskilde ringede, og ville meget gerne købe den, og bad mig forsikre hende om, at jeg ikke solgte den til andre, før hun fik løn fredag. Hun ville arrangere afhentning med 3 * 34 fredag eller lørdag. Som konsekvens heraf slettede jeg selvfølgelig min annonce på nettet.

Fredag skete der ikke noget, lørdag ved 15:00 tiden ringede jeg til hende. “Jamen hun havde da købt en anden, for transporten blev for dyr”, og så smed hun røret på. Det kunne hun da for pokker have meddelt – hvad er det for en metalitet? Er et ord ikke et ord mere? Den slags mennesker er på min “aversionsliste”.

Har sendt kvindemennesket en SMS med mit kontonummer, bedt hende indbetale annoncens pris og underskrevet mig Cand.Jur., hvilket jeg ellers kun sjældent gør. Det kommer der nu nok ikke meget ud af.

Så hvis du vil købe lidt hårde hvidevarer af højeste kvalitet og i fineste stand, er jeg gået over i hvidevarebranchen for en kort stund.

En ny verden åbner sig på mange måder:

Jeg har købt mit første stykke elektriske værktøj: En “husmor skrue- og boremaskine” – og mener endda at være i stand til at betjene den. Det bliver sjovt. Den kan ikke bore i mur, men pyt, det kan jeg heller ikke. Huskede endda at købe unbracco-bits, da Ikeas Ivar reoler har 100 unbracco-skruer (mindst).

Når der for alvor skal bores, kommer Gert fra Rødovre og Leif helt fra Herning. Hvad skulle jeg gøre uden vennerne? Det vælter ind med tilbud om hjælp. Hvor er det dejligt. Tak alle sammen.

Jeg håber, jeg kan gøre noget andet for jer en dag.

1 svar

Der er lukket for kommentarer.