, ,

Billeder fra Tanzania

Helt nyt webgalleri!

Som webgalleri benytter jeg Coppermine, som måske i virkeligheden er lidt for avanceret for mig, for der er altid problemer med det. Der er evig og altid et eller andet, jeg ikke kan finde ud af, og det irriterer mig, når jeg ikke kan løse web- og computerproblemer selv. Der er et Forum tilknyttet programmet, men jeg kan se af spørgsmål og svar der, at jeg næppe ville komme igennem med et spørgsmål dér. Mine forudsætninger er end ikke tilstrækkelige til at stille et spørgsmål! Jeg håber, det hele bliver lettere med den helt nye version af galleriet.

Men altså jeg vil hoste mine billeder selv og ikke lægge dem ud i et af alverdens mange gallerier som Picasa eller lignende, og Coppermine er det bedste jeg har kunnet finde på nettet.

Jeg har fået en ven til at opgradere fra version 1.4 til 1.5 for mig, og nu kan jeg endelig præsentere jer for mine billeder fra Tanzania. Der er 341 – selv efter jeg synes, jeg har sorteret med hård hånd og fjernet alle de decideret dårlige, men de kan bladres relativt hurtigt vha. filmrullen nederst, når man først har klikket på det første billede. Klikker man to gange på et billede, bliver det vist i stort format.

Jeg håber, I har lyst at kigge med på billeder fra en rejse, der har gjort et stort indtryk på mig. Der er endnu ikke fået sat tekster på, men det kommer – vejret er jo lige til at lave den slags. Der er vældig mange billeder af børn og fra kirker, og det skyldes, at der simpelthen er mange børn i Tanzania og at det var en rejse med kirken.

4 replies
 1. Gert Larsen
  Gert Larsen siger:

  Kære Hanne,

  Så har jeg haft tid til at komme igennem de fleste af dem. Det er en dejlig reportage af billeder, der fortæller en historie i sig selv. Det er altid skønt med mennesker, specielt børn, på billeder. Det er også tydeligt, at “du har fået lov til at være der”. Det giver en masse gode hverdagssituationer og afslappede, trygge “modeller”. Og vidunderlige farver. Skønt!

  Og endelig – som vi talte om – de ser jo glade ud. Det er altid stof til eftertanke i overflods Danmark, hvor mavepinen skyldes for meget af det gode.

  Kh
  Gert.

  Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   Kære Gert

   Tak fordi du har taget dig tid til at se mine billeder! Det glæder mig, du kunne lide dem. Du har helt ret i, at jeg fik “lov at være der”; faktisk var folk meget begejstrede for at blive fotograferet. Du har ret i, at folk ser glade ud, og jeg tror, det er ægte nok!

   Jeg har tænkt på, at jeg måske burde gennemgå billederne igen og kun lade “the highlights” være tilbage. Det ville give galleriet et mere “professionelt” udtryk. Men jeg synes, det er svært at være ordentligt kritisk overfor egne billeder.

   Kh.
   Hanne

   Svar
 2. Søren
  Søren siger:

  Det er rejsebilleder med en stor historie.
  Selvføgelig skal enkelte ikke “klippes ud”. Alle fortjener en god karakter. Jeg hæftede mig meget ved 79/341 (tandlæge) og 51/341 (skole/naturen udenfor vinduerne). Jeg kan godt forstå, at turen har gjort et stort indtryk på dig. Det ville være mærkeligt andet. Jeg kan ikke lade være med at tænke på det, som pressen har skrevet om Birthe Kjærs tur til Afrika og hvad den tur har betydet for hende. Sådanne oplevelser er for livet. Tak for for billederne 🙂

  Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Søren – tak fordi du har taget dig tiden til at se billederne, og det gør da bestemt ikke noget, at nogle skiller sig ud fra mængden.

   Jeg ville selv nødigt til tandlæge i Tanzania! Tandklinikken virkede som et eksempel på, at det aflagte udstyr fra vesten sagtens kan genbruges i Afrika, hvor de mangler alt. Om det er genbrugsudstyr ved jeg ikke, men jeg fik tanken.

   Det er sjovt, at du på billede 51 har lagt mærke til naturen uden for vinduerne. Den havde jeg slet ikke selv set, og mente da bestemt at det kun var et billede af klasseværelset.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *