,

Bekymring over ikke at kunne se noget

Bekymring over ikke at kunne se noget

Jeg skal ikke have medlidenhed

Bekymring over ikke at kunne se noget

Note: Posten er redigeret, efter jeg fik synet tilbage.

Men jeg kan ikke se noget.Og jeg er bange. Og jeg sad og tudede i telefonen, da øjenlægen oplyste om en tid ultimo november. Hvad nu hvis jeg aldrig får mit rigtige syn igen? Så er jeg afskåret fra alt det, der gør mit liv sjovt. Lad være med at sige, at jeg tager sorgerne på forskud.

Det meste af det, jeg skriver er noget formørket sludder, så stavekontrollen er flittigt i brug. Men den fanger jo ikke dobbeltsynet. På bloggen er bogstaverne ret store, så her går det. Til eksempel ringede min kontaktperson i Distriktspsykiatrien og sagde, at hun ikke forstod så meget af nedenstående mail fra  mig, og det forstår man jo godt

KÆRE GITTE

Vil vil gerne vide, hvordandan det foregpegår med ovegbqnge til at pakker medi cin du skal pake. et ep pq rqp gqnge.

Her er her mange fejl, da jeg næsten ikke kan se noget

Slår man op i indlægssedlen for Lyrica, er det slående, at 10 pct. kan få sløret syn og dobbeltsyn. Jeg kan ikke skrive en URL, og så er det svært at finde løsninger til WordPress på nettet. Min ven på Mors fandt straks noget inde i Windows for synshandicappede, men jeg kan ikke få det til at fungere. Det hele danser rundt og det er jo ikke lige min stil.

På proceslinjen kan jeg ikke se, om der er et eller to ikoner.

Jeg har fået en tid hos en øjenlæge den 24. november 2018. Jeg synes, det er længe at vente. Faktisk synes jeg også, denne proces burde være vendt om: først øjenlægen så optikeren. Men sådan blev det så blevet.

Bims fordi der er gået kuk i søvnen

Jeg har følt mig bims hele formiddagen.

Der er gået kuk i min søvn, som bare er så vigtig. Kasper har givet mig 30 sovepiller, men jeg har aftalt med mig selv, at jeg kun bruger de 10, da jeg meget hurtigt bliver afhængig. I løber af ingen tid virker en ikke, så skal det være to, og det skal jeg bare ikke ind i igen.,

Gitte sagde noget i telefonen, som jeg selv har tænkt på længe: medicinfølsomhed giver flere bivirkninger.


Her kommer du til menupunktet “Psykiatri”, hvor du kan navigere mellem alt, jeg i årenes løb har skrevet om bipolar affektiv sindslidelse og Aspergers syndrom.

10 Svar
 1. Jørgen
  Jørgen siger:

  Det lyder som du har et helt akut behov for en kyndig læge, og det lyder mærkeligt hvis der skal gå to måneder.
  Når jeg har ventet hos vores øjenlæge, er det mit indtryk at der er nogle akuttider, eller måske nogle aflysninger. Det burde der vel også være andre steder. Lad os håbe øjenafdelingen kan finde en akut tid.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgren

   Det tror jeg altså også. Jeg skrev en mail til Kasper og Christina. De vil se, om kollegerne på øjenafdelingen kan putte mig ind. Sådan! På Glostrup – som jo er RH har de landets dygtigste øjenlæger. Jeg er virkeligelig taknemmelig for Kasper, det er jo slet ikke hans bord. Han er psykiater, ikke øjenlæge. Jeg tror på ham.

   Indimellem tænker jeg på, om det hele bare er noget, jeg finder på, men jeg plejer da at kunne rette i en URL. Nu kan jeg ikke se, hvor cursoren står.

 2. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Du har ikke været på Lyrica særlig længe. Hvis det er dem, der er synderen, burde du kunne trappe ud af dem igen ret hurtigt. Bare ærgerligt, når de nu virkede så godt på dine neuropatiske smerter. Man må håbe, at dit syn ikke har taget varig skade. Problemet er så, hvad man skal gøre med smerterne. Stærk smertestillende medicin har også nogle voldsomme bivirkninger.

  Der er ca. 1 års ventetid hos vores lokale øjenlæge, så november lyder ikke helt skævt for dig. Men hvis du er bange for, at du er ved at blive blind, er det jo bare slet ikke godt nok. Kan du ikke få din praktiserende læge til give dig en henvisning, så du falder ind under en eller anden behandlingsgaranti, som kan give dig en aftale på privathospital?

  Jeg tænkte på yderligere en ting: Det, der giver mundtørhed, kan også give tørre slimhinder. Ergo er det ekstra vigtigt at undgå dehydrering. Husk at drikke nok vand, også nu hvor det ikke er varmt længere.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Se også mit svar til Eric fsva. privathospital. Jeg har mange årsager meget imoden slags, mes som jeg har det lige nu, kan jeg ikke vente to måneder.Så må må grundæftede principper vige.

   Nej jeg tror ikke, at jeg er ved at blive blind, på ingen måde, men som jeg har det nu, er også slemt. Det glæder mig jo at skrive, at sætte kommaer, kunne skrive en URL og især at rette i d en, lige nu an jeg ikke gøre noget af det på fornuftigvod.

   I september lå mit gennemsnitlige væskeindtag på 2,02 🙂 Det er et parameter i “vores” regneark. Christina siger det er OK,r det ikke længere er hedebælge,m fengang var den 3 – 4 liter.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Jeg ved det ikke. Der er noget, der hedder 1. valg, så 2. valg osv. Jeg tror, 1. valg er dem med færrest bivirkninger… og bedst for patienten.

   Min kontaktperson sagde noget, jeg selv har tænkt på længe: jeg er måske “medicinfølsom”, for er der en bivirkning, så få jeg den helt sikkert.

   Jeg har ringet til en øjenlæge og fået en tid om to mdr. Det kan jeg ikke vente med, som jeg har det nu. Så jeg har simpelthen ringet til en privatklinik for at få en udvidet undersøgelser. Jeg skal jo også forstå det 🙂 og optage. det Hvis der er “noget” kan Kasper vel sende videre til landets fineste overlæger i Glostr., og hvis der virkelig ikke er “noget”, er Lyrica synderen – tænker jeg. Og det har jeg skrevet til – dem naturligvis på en sød måde. Og så er det 2. valget, hvad det så end rummer?

    • Stegemüller
     Stegemüller siger:

     @ Eric

     Enig, men jeg ved ikke er. Forestil dig, at jeg tog dig blog fra dig? Eller andet du gør glædeligt ved skærmen.

     Jeg skrev en mail til Kasper og Christina. De vil se, om kollegerne på øjenafdelingen kan putte mig ind. Sådan!

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.