, ,

Både godt og skidt

Det er en blandet dag:

Det triste: Vores provst i sognet er død af en hjerneblødning som indtraf i onsdags. Jeg kunne så godt lide ham, for han var et rart menneske og jovial på en god måde. Det er trist, for han nærmede sig sin pensionering, og jeg kunne have undt ham mange gode år på pension. Nu bliver hele tilværelsen rykket rundt for hans kone, der jo ikke kan blive boende i embedsboligen. Der bliver nok begravelse på fredag kl. 11:00, og den skal jeg naturligvis deltage i.

Det gode: Min gode ven Per har hjulpet mig med alle de mærkelige problemer, der pludselig var opstået på min computer, som fx har vist sig med warnings på bloggen og med kodelinjer inden teksten. Jeg havde også adskillige andre mærkelige problemer, der sådan pludselig bare var opstået. Fx kunne den daglige backup af bloggen ikke længere afsluttes. Jeg var simpelthen ikke dygtig nok til selv at gennemskue det. I den henseende er jeg bare en bruger.

Per fik ret hurtigt analyseret sig frem til, at det skyldtes, at jeg er kommet på en ny server hos min udbyder. Hvad han så egentlig gjorde for at afhjælpe problemerne, ved jeg ikke. Jeg er også bare så glad for at det hele virker igen, for jeg har virkelig savnet bloggen.

4 Svar
 1. Eric
  Eric siger:

  At have hjemmeside eller blog er fast arbejde. Er det ikke det ene, er det det andet. Godt, der kom styr på det 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Du har ret: det er fast arbejde, og jeg var bare ikke dygtig nok, men så er det godt at have en dygtig ven.

 2. Kisser
  Kisser siger:

  Det er altid vemodigt, når nogen man kender dør.
  Godt at høre, at du blev hjulpet med PCen. Min opfører sig også lidt underligt pt, så jeg glæder mig til min svigersøn kommer hjem fra ferie….

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kisser

   Ja det er vemodigt, og jeg holdt af Claus, så jeg vil savne ham.

   Det er godt at have nogen, der kan hjælpe med PC-problemerne, når ens egne evner ikke rækker til.

Der er lukket for kommentarer.