Av min ryg

Jeg har fået hold i ryggen

Natten mellem mandag og tirsdag vågnede jeg konstant op ved at min ryg gjorde ondt og nu har det sat sig til et godt og grundigt lændehold. Jeg har prøvet at have en diskusprolaps, så det ved jeg, at det ikke er, for der er ikke smerter ned i benene. Nej det er bare et godt gammeldags hold i ryggen, der kureres ved at ligge ned. Og det har jeg så gjort i tre dage nu. Og nu keder jeg mig. Når det er godt vejr, burde man være ude at køre på cykel, eller tage billeder eller noget helt andet.

Problemet er imidlertid mit arbejde; jeg ved jeg vil komme tilbage til en uges uløste sager og at det vil  tage mig lang tid at komme dem. Der vil ligge i omegene af 250 mails – og jeg ved. jeg vil hade det. Normalt er jeg tilfreds med mit arbejde, men i en situation som denne, ville det altså være rart med en backup- funktion.

Dette indlæg er skrevet fra Live Writer

13 Svar
 1. Eric
  Eric siger:

  Yak, stakkels dig. Man kan ingenting, og alt er jammer og besværlighed. Dyb medfølelse transmitteres hermed trådløst og videre ad ukendte kanaler.

  Jeg læner mig op ad to ugers ferie og genkender dit mailmareridt, men sådan er det bare. Vi kan ikke hekse, og det er ikke min eller din beslutning, at der køres uden eller delvis uden backup, og så har jeg altså svært ved at føle det dybe ansvar for forsinkelserne, som nødvendigvis må opstå.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric Tak skal du have – jeg er sikker på at de kanaler fungerer godt, for det er som om det er lidt bedre i dag.

   Det er på en eller anden måde som om din beskrivelse af jobs unde backup-funktion hjælper lidt. Hver gang jeg taler med min chef om problemet, bliver vi enige om, at det er et problem, men vi er aldrig kommet frem til en løsning. Jeg vil så gå ind på mandag og starte fra en ende af uden at føre, at det er mit ansvar, der ligger så mange ubesvarede mail. Stressen kommer jo kun når man føler det er noget, man er ansvarlig for.

 2. Pia
  Pia siger:

  Det ser ud til at du har fundet fidusen ved Live Writer 🙂 Livet bliver lettere, også hvis holdet i ryggen forsvinder 🙂 God bedring.

  • Pia
   Pia siger:

   Dement, mig – nej 😉
   Jeg var lige så forundret som du. Jeg vidste jeg havde skrevet en kommentar tidligere til dette indlæg. Da jeg så pludselig ikke kunne se det, skrev jeg et nyt. Efterfølgende erfarede jeg at Blogger var gået ned, og havde slettet alle indlæg og kommentarer for en vis periode. Blogger arbejder stadig på at udbedre den menneskelige fejl.

   • Stegemüller
    Stegemüller siger:

    @ Pia – jeg forstår ikke. at det forhold at Blogger går ned, skulle påvirke dine kommentarer her hos mig. Men de er her begge to så fint nu.

 3. Ellen
  Ellen siger:

  Ja, det kan jeg se på din smiley, at du har – håber du er ved at finde ud af fordelene ved Live Writer 🙂
  Jeg er jo slet ikke enig med Eric her – det er rigtigt, at WP har (næsten) de samme funktioner, men LW er meget mere intuitivt og man kommer frem til det samme resultat, bare meget hurtigere.
  Jeg vil hellere vende den om og sige, at LW har alle de funktioner, WP har, plus en hel del flere. Alene det, at man kan lave sig et ‘default-billede’ med alle tænkelige optioner (inklusiv copyright) gør livet meget lettere, når man bruger LW.

  Men øv, at du har fået ondt i ryggen – det er da den helt forkerte årstid til sådan noget… sådan noget skal overstås om vinteren 😉
  Rigtig god bedring – du har forhåbentlig nogle gode bøger inden for rækkevidde, så den lange tid i det mindste kan forkortes en anelse. Og prøv at lade være med at tænke på alle dine mails – du kan ikke ændre på situationen fra din seng, så du kan lige så godt forsøge at pakke tanken væk, indtil du kan gøre noget ved det…

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Ellen. Jeg vil prøve at eksperimentere med Live Writer og måske står det en dag lysende klart for mig, hvad det er LW kan som WP ikke kan.

   Jeg enig med dig i, at diverse skavanker skal klares om vinteren, når det alligevel er mørkt hele tiden 🙂
   Jeg prøvet at undlade at tænke på alle de mange mails, der ligger og venter på mig – for du har ret i, at herfra kan jeg alligevel ikke gøre noget ved dem.

 4. Pia
  Pia siger:

  Livet bliver nemmere nu, med Live Weiter 🙂 og endnu bedre hvis holdet i ryggen forsvinder 🙂 God bedring

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia. Tak skal du have. Jeg kan mærke, at det går fremad, men jeg har også været flittig med at ligge ned 🙂

 5. kirsten b r
  kirsten b r siger:

  Kære Hanne

  Af erfaring ved jeg, at det er vigtigt at komme hurtigt til kiropraktor, hvis det skal gå hurtigt over. Ellers kan det komme til at koste mange kirpraktorbesøg. Jeg lå en uge, det skulle jeg ikke have gjort.

  God bedring!
  Kirsten

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kirsten. Jeg skal ikke til kiropraktor, for det tør jeg simpelthen ikke efter engang at have læst en artikel i Ugeskrift for læger om hvad det er kiropraktorer gør ved ryggen. Jeg har tidligere haft en diskusprolaps og jeg kan mærke at holdet sidder samme sted, så der skal ikke pilles ved det.

Der er lukket for kommentarer.