,

At øve

Det er min erfaring, at jo flere gange og jo længere jeg er indlagt, jo sværere er det at komme hjem.

Pludselig står man med et “tomt liv”, som man ikke uden videre kan fylde indhold i. Det er medarbejderne derude på PCH enige i og opmærksomme på. Og det er vigtigt!

Kl. 8:10 i morges stod der derfor en medarbejder og hoppede på mig med krav om, at jeg skulle tage hjem. Jeg måtte sige nej fem gange, før hun fattede det. Jeg var “ude” hele dagen i går, og jeg var træt efter at have været på arbejde i går – godt nok kun tre timer men alligevel. Så vidt jeg ved, har jeg aldrig gjort hende noget, men hun kan ikke lide mig, og egentlig er det gensidigt. Jeg synes bare ikke, det er særlig professionelt af hende. Jeg opfører mig pænt og venligt, så det bør hun også. Jeg havde udelukkende lyst til at ligge under min kugledyne med min iPad og føle mig tryg og passet på.

I løbet af eftermiddagen kørte det hele rundt i hovedet på mig – skal/skal ikke? Kl. 16:00 kom en af de dygtigste sygeplejersker på vagt. Hun er til at tale med. Hun klippede det fint ud i pap: Prøv det, og går det ikke, kommer du bare tilbage igen. Det burde jeg selv have tænkt på, men det gjorde jeg så ikke. Den ultimative succes er, hvis jeg kan sove herhjemme og så bare være der til brunch i morgen. Det vil jeg prøve!

Jeg er blevet flyttet hen til en tosengsstue, og det er selvfølgelig ikke så fedt, men når det nu skal være, har jeg fået verdens sødeste roommate, som ikke snorker 🙂 ! Vi har det rigtig fint sammen, og hun er en virkelig sød kvinde på 63 år. Hende, der fik min stue, har det helt åbenlyst dårligere end mig, så selvfølgelig skal personalet prioritere, som de har gjort. Min roommate har haft syv værelseskammerater, og det er bare ikke rimeligt! Hun burde da have haft et eneværelse for længst!


På min iPad har jeg oplistet en masse arbejdsopgaver, men de fleste tager flere dage at løse – fx de 50 softwareguides til support pc og andet. Jeg har dog fundet nogle “småting”, som jeg kan hygge mig med, mens jeg er her. Et lille eksempel er at få styr på programmet “Evernote“, som jeg har haft i flere år, men som jeg ikke rigtig kan finde ud af at bruge. Men noter på tværs af platforme er lige mit behov.

Herudover har jeg fået installeret og konfigureret WP Rocket. Programmet går ind og styrer, hvad der er i cachelageret, og hvordan/hvornår det skal hentes frem i browseren. Hele idéen er, at siden med bloggen skal hentes hurtigere frem til brugeren altså dig. Bloggen loader nu på 357 millisekunder i modsætning til 1.20 sekunder før. Kan det mon overhovedet mærkes?


Og som noget helt nyt:

Distriktspsykiatrien holder den 30. november et møde, der handler om direkte patientfeedback. Gitte (min kontaktperson) skrev sådan:

“Vi skal afholde et møde den 30.11.16 fra 16-18.30, der handler om Direkte Patientfeedback. Der kommer 10 patienter, som så bliver interviewet omkring behandlingen. Det er en udenforstående interviewer, men der vil være repræsentanter fra ledelse og personale til stede, som så reflekterer over det sagte.”

Gitte har så spurgt, om jeg vil hjælpe, og det vil jeg selvfølgelig gerne. Jeg er jo efterhånden en dreven psykiatribruger. Hvis man havde fortalt mig det i 2006, hvor jeg havde mit første selvmordsforsøg, havde jeg nægtet, men nu er det en sandhed! Der er mange ting, der i den forbindelse er triste, men jeg glæder mig over, at jeg er i stand til at søge hjælp, når det brænder på. De roser mig altid for det.

Psykiatrisk Center Glostrup har inviteret på en kop kaffe som opfølgning på vores fine møde. De har ikke skrevet nærmere om, hvad de vil, men det er vel bare opfølgning. Hvis jeg kan hjælpe dem, vil jeg hjertens gerne det.

2 Svar
 1. Lene
  Lene siger:

  Håber at du vender tilbage på afdelingen med mod på at at tage på hjemmebesøg igen. Held og lykke med det hele og god weekend.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Lene

   Tak for din søde hilsen.

   Jeg gætter på, at du kan genkende dette med hjemmebesøg fra din patienter. Det er lidt sært at være hospitaliseret bare nogle uger og så at have så svært ved at komme hjem igen. Jeg hører musik (Leonard Cohen Halleluja), for det gør lejligheden til min igen. Jeg er træt, træt, og træt, men det er ok. Jeg vågner sikkert op og er frisk igen.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.