,

At blive glad

Hvor blev jeg glad i går. Der kom et brev i min e-boks om, at jeg skal starte hos CSV (Center for Specialundervisning for Voksne) allerede den 13. oktober hos en logopæd (hvilket egentlig betyder talepædagog). CSV skal hjælpe mig med de kompenserende strategier i relation til hukommelsen. Jeg havde ellers indstillet mig på at skulle vente tre måneder, så vi kom ind i 2016, før det kunne blive en realitet. Jeg var heller ikke sikker på, om Hvidovre Kommune ville betale (CSV er en del af Københavns Kommune, så derfor skal der penge på bordet). Men nu er det bare lykkedes – jeg kan ikke klage. Jeg sendte endda den kommunale sagsbehandler en takkemail, da jeg går ud fra, at det er hende, der har sagt ja til det.

11 Svar
 1. Donald
  Donald siger:

  Jeg fornemmer, at denne sagsbehandler og andre kan se at du er aktiv for at løse op for situationen og arbejder på at få det bedre. Pas nu godt på dig selv! Stol på at du har en selvstændig vilje, som kan styre dine hænder og dine tanker.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Donald

   Jeg tror også,mat sagsbehandleren er god, og Bodil siger det også, og hun har jo stor erfaring i at vurdere den slags fra sit mange årige virke i Københavns og Frederiksberg kommuner.

   Jeg skal nok prøve at huske på det med viljen ?

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Ja det er bare super (begge dele). Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang hos CSV.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Tak skal du have Pia. Jeg er også rigtig glad for, at det gik så hurtigt igennem.

 2. Fruen i Midten
  Fruen i Midten siger:

  Dejligt! Det er så to ting til din liste; at du har styr på din e-boks, og at du har fået ja til CSV 🙂 Ved du, hvorfor det netop er en logopæd, du skal tale med?

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Fruen i Midten

   Åh ja den med e-boksen havde jeg lige overset, men det skal selvfølgelig også med.

   Det med logopæden forstår jeg ikke. Jeg har ingen problemer med at tale, det skulle da lige være med at huske hvad jeg har sagt 🙂 men på en eller anden måde har de vel forstand på hukommelse også.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.