Først det sjove

Jeg er efterhånden kommet ganske langt med supportsiden: med 54 sider ud af 111 er jeg oppe på 48 pct. Alle siderne skal skrives om til det nye design Nogle kan laves hurtigt, mens dem med mange billeder tager lang tid.

Når man først lige har fanget melodien med temaet Enfold, er det relativt simpelt. Det er træk og slip af de relevante bokse/indholdstyper.

I videst mulige omfang sætter jeg en knap ind til det, der skal downloades, så det er helt tydeligt, hvilket link ud af mange, der er det vigtigste for at komme i gang. Et eksempel med mange knapper er Rensepakken.

Angsten for e-boks

Jeg har læst om andre, der fik nervøse trækninger, når der kom meddelelser om, at der nu var nyt i e-boks. Sådan har jeg det også snart.

I dag har der allerede nu været to meddelelser:

 • Godkendelse af “Min plan”, som på ingen måde føles som min, med trusler om bål og brand, hvis man ikke trykker på knappen inden en vis frist.
 • Indkaldelse til “Aktivitet” i form af den 23. januar kl. 11:00 – 13:00 at få taget et portrætbillede mv. Af den grund skal man have pænt tøj på… Det står der virkelig: “pænt/neutralt påklædt til fotograferingen.”

Det fremgår endvidere af brevet at:

På dagen vil du få mere information om FleksMatch.dk, og der vil være en fotograf til stede, som kan tage et portrætbillede af dig. Derudover skal du arbejde med en profiltekst / CV, så din profil på fleksmatch.dk kan blive så skarp og indbydende for potentielle arbejdsgivere som muligt. Derved er du med at til at optimere dine muligheder for at komme i fleksjob | hurtigt.

Herudover er jeg snobbet nok til ikke at bryde mig om følgende overskrift: “Hej Jobsøgende fleksjobber”. Jeg bryder mig ikke om “hej” og jeg bryder mig ikke om ordet “fleksjobber”. Når jeg selv skal sige/skrive det, sige jeg altid “fleksjobmedarbejder”, da det siger noget om arbejdsmarkedet, og at det er det, betegnelsen skal bruges til. Jeg er nemlig ikke medarbejder i min fritid. Det er lidt kludret formuleret af mig, men jeg kan ikke gøre det bedre lige nu.

Joblog

På det fantastiske Jobnet findes også “Joblog”, hvor man skal notere de ting, man foretager sig mhp. nyt job.

Jeg er begyndt at notere hver en lille “prut”. Tilmeldt en database udløser en postering; tilmeldt en anden database udløser en postering; møde med Morten osv. osv. Det kan godt være, det slet ikke er meningen, man skal gøre sådan, på den anden side set er det da aktiviteter, der i det helt usandsynlige tilfælde, kan føre til job.

Der er kun gået 17 dage, og jeg hader det allerede. Det er altså sjovere at lave hjemmeside.

4 Svar
 1. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Når man samtidig ved, hvad “det fantastiske jobnet” rent faktisk kan (ikke en skid, i de 20 år, jeg var på, fik jeg kun et seriøst jobtilbud, som jeg ville have taget imod, hvis det ikke var, fordi jeg akkurat lige havde fået et tilsvarende job), så kunne man ikke fortænke nogle bruger i det, hvis de forsøgte at automatisere nogle af alle de åndssvage gymnastiske øvelser, man skal gennemføre, hvis man ikke vil smides af sin “fyrstelige”, offentlige forsørgelse.

  Det ligger mig egentlig fjernt at opfordre nogen til ulovligheder, så ovenstående var bare sådan en tanke, der fløj gennem hovedet på mig.

  PS: Det meste af tiden var jeg på jobnet, fordi jeg i mit arbejde skulle hjælpe andre med at navigere rundt i det. Det var dog ikke så bøvlet den gang. Det meste af bøvleriet er kommet til i de senere år.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Det med automatiseringen vil jeg lige se på. Hvis noget af det, jeg gør, kan gøres nemmere, vil det da være fint. Man kan dog næppe lave en makro, der smyger sig udenom log ind med NemID 🙂 Men jeg tror på det med “den lille prut”. Og når jeg sådan skriver det hele op, vil det jo fremgå, at jeg faktisk gør en del. Men det bliver spændende at skulle registreres med pænt tøj hos http://fleksmatch.dk/ Deres forsidebillede kunne jeg nu godt have lavet pænere = mindre uldent.

Der er lukket for kommentarer.