Alt hvad jeg kan

Jeg kæmper, alt hvad jeg kan

Det er hårdt hele tiden at kæmpe, alt hvad man kan. Men det er sådan, jeg føler det. Sune (HR-chefen) har desværre for mig fået en ny stilling, på sin gamle arbejdsplads i forvaret. Det rejser en række spørgsmål; vil den næste også kunne se mulighederne frem for begrænsningerne mht. mig? Hvordan vil det nu gå, hvor vi skal behandle genforhandle min kontrakt efter de seks måneder, der snart er gået.

6 Svar
 1. Eric
  Eric siger:

  Jeg tænker, at du igen tager sorger på forskud, før du overhovedet ved, om der er et problem. Og hvis der vitterlig er et problem, kan du så gøre noget ved det? Slip de tøjler, du alligevel ikke har i hænderne.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Du har helt ret! Jeg er verden mest bekymrede menneske. Jeg er altid ude i fremtiden, og jeg ville ønske, at jeg kunne gøre det anderledes.

   Næh – hvis der er et problem, kan jeg næppe gøre noget ved det.

   Jeg vil prøve at slippe tøjlerne.

 2. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Leif Lalleglad er vist en mindre dokumenteret figur i nordisk mytologi. I dag bruges udtrykket mest om mennesker, der insisterer på kun at se det positive i alting.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Nåh… det er ham/hende, jeg plejer at kalde “Laila Lalleglad”.

 3. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Man kunne jo håbe og tro, at arbejdspladsen har en kultur, der gør, at man har hyret en ny HR af lignende støbning som Sune. Det ville jeg af al magt holde fast i, hvis jeg var dig. Prøv at lade den tanke, at du faktisk er en fantastisk god “deal” for foretagendet fylde så meget, at der slet ikke bliver plads til de sorte tanker, som jeg fornemmer, at du har lige nu.

  Leif Lalleglad har normalt ikke min store sympati, men i tilfælde, hvor man ikke rigtig selv kan gøre hverken fra eller til, har hans holdninger nu alligevel deres berettigelse.

  Du kunne også gøre noget ud af at drøfte disse problemstillinger med din udmærkede psykolog, som du har tillid til. Men det gør du sikkert allerede. Pøj, pøj med det.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Ja – jeg håber på en ny Sune. Det er en rummelig arbejdsplads med rigtig mange gode kvaliteter. Jeg håber, efterfølgeren vil blive et lige så rart og empatisk menneske. På Sunes sidste arbejdsdag, vil jeg købe en lille gave til ham – ikke noget særligt, bare en erkendtlighed. Da vi begge er medlem af de kloges klub, har vi haft et unikt og uudsagt fællesskab.

   Jo jeg en god deal. De betaler for en time og får 15, og jeg er lykkelig for at være der. Jeg har rigtig gode opgaver i Genbrug – ind imellem noget, de bare aldrig har haft tid til, men som er relevant og ind imellem at fylde huller ud i den tid, vi havde en vakance. Nu har vi fået en ny medarbejder, og jeg er med til at lære hende op. Det er jo selvfølgelig en stor tilfredsstillelse.

   Jow – de sorte tanker florerer lige nu. Jeg prøver at få dem til at skride ad h…. til. Det er bare ikke så let.

   Hvem er Leif Lalleglad?

   Jeg skal se psykologen på tirsdag, og jeg glæder mig helt vildt til det. Jeg ved, hun vil forstå, og jeg ved, hun ikke vil stille spørgsmål om det nu er rigtigt tænkt og mærket. Jeg har stor tillid til hende. Jeg mener, jeg har kendt hende siden foråret 2015, og jeg synes, jeg har fået virkelig meget ud af det.

Der er lukket for kommentarer.