, ,

53

Så blev jeg 53, og det er i og for sig OK. Der er mange mennesker, der husker mig ved at sende en hilsen enten på Facebook eller Messenger. Det er rigtig dejligt.

Det er noget sært at holde sin fødselsdag på en psykiatrisk afdeling, men det er det eneste sted, jeg kan være lige nu, og jeg føler mig temmelig meget hjemme her.

Melita foreslår et netværksmøde i den kommende uge, og det er en god idé. Det er bare svært at kalenderkoordinere med så kort varsel. Jeg ønsker mig deltagelse af fleksjobkonsulenten fra Hvidovre Kommune, erhvervsrådgiveren fra Psykiatrifonden og kontaktperson Gitte og læge Pernille fra DPC. Disse ville i fællesskab kunne lægge en holdbar strategi. Selv ved jeg ikke rigtig, hvor jeg skal ende og begynde.

Jeg er i kontakt med min chef Sume i FKN; det vil sige, at det er mig, der skriver til ham, da han holder ferie og derfor ikke svarer. Da jeg var en tur hjemme, sendte jeg ham mit CV, som han vil kunne dele med sine kolleger i HR-kredsen i ngo-miljøet, hvor jeg gerne vil fortsætte efter 1/1-2017. Problemet med det CV er bare, at det beskriver, hvad jeg har lavet i 25 år i alskens statsinstitutioner, og det er selvfølgelig rigtigt nok, men det er i datid, og viser ikke hvad jeg kan nu. Jeg synes, jeg er lidt i et dilemma med det dokument, og det har jeg skrevet ærligt og ligefremt til ham og bedt om hans råd, da han som HR-chef må have forstand på, hvordan man bedst tackler den slags.

God søndag!

21 Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Aase

   Tak skal du have! Jeg er altid så glad og taknemmelig, når nogen gider læse mine skriverier. Du er hjerteligt velkommen her!

 1. Dorte D.
  Dorte D. siger:

  Tillykke med fødselsdagen ! Ingen skam i at fejre sin fødselsdag på psykiatrisk afd. Jeg fejrede min 18 års fødselsdag på Psykiatrisk Hospital i Risskov. Det er mange år siden. Dengang blev hospitalet i folkemunde kaldet for “Kolbøttefabrikken”.

  Pøj-pøj med mødet !

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Dorte D.

   Velkommen til min blog og tak for din kommentar, der lige skulle godkendes først, da det er første gang, du kommenterer her. Fra nu af vil du stryge lige igennem.

   Min hukommelse er, som du måske ved, rigtig dårlig. Jeg er derfor i tvivl om, hvorvidt vi har mødt hinanden tidligere?

   Jeg har været indlagt et utal af gange, så jeg føler mig tryg her og har ikke travlt med at komme hjem. Pyt med at min fødselsdag faldt midt i det hele.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Anette

   Tak skal du have.
   Jeg tror, det bliver kropumuligt at få arrangeret det møde med så kort varsel.

    • Stegemüller
     Stegemüller siger:

     @ Anette

     Ja det har du ret i – jeg ved bare ikke rigtig, hvor længe de har tænkt sig at beholde mig. Jeg håber, de kan se bag om det der med “ressourcestærk”.

 2. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Tillykke med fødselsdagen atter en gang! Man må jo forsøge at “fejre” i den situation, man nu er i.

  Dit CV måtte vel kunne deles op i “før jeg blev syg” og “efter …”. Det er jo ingen hemmelighed, at man ikke bliver tildelt flexjob for sjov.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Du skal have mange tak.

   Næh du har vel egl. ret i det med før og efter. Det vil jeg forelægge for Sune.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Lene

   Du skal have tusind tak.

   Hvis mødet kan arrangeres, vil jeg blive vældig glad, og jeg synes, det er et flot initiativ fra pch’s side.

 3. martin østerberg
  martin østerberg siger:

  Jeg ville ikke være bekymret om ‘datid’, hvad du kan nu skal selvfølgeligt også fremgå af dit CV så måske det skal opdateres ?

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Martin

   Mht. Cv’et kan jeg jo lave sådan et dødssygt et med arbejdsgiver og periode og så udelade de mange bullets med opgaver, som jeg ikke længere kan løse. Jeg vil nødig stikke nye arbejdsgivere blår i øjnene. På den anden side har jeg jo kunnet løse de opgaver, så det er ikke løgn. Jeg venter at se, hvad Sune som HR-chef siger. Han må vel have forstand på den slags. Jeg forestiller mig, at jeg kan beskrive opgaver og relationer i FKN og på den vis beskrive, hvad jeg magter nu.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.