,

Besøg

Besøg

Jeg har haft besøg

Bodil har været her, og det var skønt med input udefra fra en, der er rask og normal. Bodil har selv prøvet at have en depression, så vi kan stort set tale samme sprog; det er rigtig rart.

Vi fik blandt andet gennemgået en mail, hun vil sende til den kommunale sagsbehandler som vores dagsorden til et møde i Hvidovre Kommune i næste uge. Det er vores erfaring, at man skal være forberedt til de møder, hvis man vil have noget med sig derfra og selv vil sætte fodaftryk på mødet.

Jeg overtænker nogle ting

I formiddag gik jeg en tur med min kontaktperson, og vi kom frem til, at jeg nok ind imellem “overtænker” visse problemstilling er eksempelvis det med listen over kompetencer. Jeg får altid gjort den slags til mine problemer, skønt der er kompetente personer, hvis job det er at hjælpe mig. Jeg er bare vant til at skulle stå for det hele selv. Sådan er mit liv simpelthen, og da det er et grundvilkår, er det ikke sådan lige at lave om på, men jeg vil prøve om jeg kan, for det går ikke at få tanken, at jeg bare vil “have fred”, som det har været denne gang.

Udskrivelse i næste uge?

Vi er begyndt at tale udskrivelse til engang i starten af næste uge, og det er jeg enig i, for jeg har det allerede meget bedre. Der er bestilt to gange ECT mere til i morgen onsdag og så til på fredag – så bør jeg være god fin igen. Og hvis det så kan gå igennem med vedligeholdelses-ECT vil jeg bare være rigtig glad, og det bør kunne holde mig herfra.

Til psykolog i Distriktspsykiatrien

Det var endelig blevet min tur hos psykolog Mette Mosegaard i Distriktspsykiatrien i denne uge, men det kan jeg jo af gode grunde ikke. Det er hende, der skal hjælpe mig med filmen, som stadig spiller inde i knolden på mig. Inden jeg tager herfra, skal afdelingen hjælpe mig med at få en ny tid hos hende vel at mærke uden, jeg skal starte forfra på en venteliste hos hende – jeg har været tilstrækkeligt på venteliste.

De fysiske rammer er ikke i orden

Jeg er rykket tilbage på en firsengsstue, fordi der kom en med større behov for et enkeltværelse, og det må man selvfølgelig bøje sig for; men de fysiske forhold er altså ikke i orden. 18 mennesker skal deles om tre badeværelser og tre toiletter – men på en eller anden måde går det.


Her kommer du til menupunktet “Psykiatri”, hvor du kan navigere mellem alt, jeg i årenes løb har skrevet om bipolar affektiv sindslidelse og Aspergers syndrom.

Vil du virkelig vide noget om ECT, skal du læse her hos professor Poul Videbech.

2 Svar
    • Stegemüller
      Stegemüller siger:

      @ Jørgen

      Ja det har du ret i Jørgen, alting er også ved at være normaliseret, og det er jeg rigtig glad for. Jeg skal til stuegang i morgen; der vil jeg få lidt mere at vide om vedligeholdelses-ECT.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.